laurentziu83 Posted June 29, 2006 Author Share Posted June 29, 2006 La Valurile Dunarii v-ati gandit... Sau jos la bac? Am fost acolo la intalnirea trecuta si e foarte placut. Daca nu...la fantome sa fie La Valuri trebuie sa platim pentru parcarea aia imensa, si parca nu prea imi convine. Si nu e doar 10 mii intrarea, ca altfel ar merita "peisajul". La bac e cam inghesuiala de cand au inchis hotii aia jumatate din spatiu. Intr-adevar, oricare din locatii imi surade mai mult decat la Gradina publica, dar... Link to comment
Florinut Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Ar fi bine si la fantome, hai fie... Link to comment
sorinrec Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Si la priza cred ca ar merge..nu cred sa fie asa aglomerat.Noi avem nevoie de umbra si liniste nu?Garboavele? Link to comment
gigi-kent Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 1. CieloFan 2. Moshu 3. adostar 4. Florinut 5. Gigi-Kent Pentru 8 iulie ca sambata asta o sa fiu pe malul baltii. Link to comment
zeus_anoxia Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Vin si eu >- Sa inteleg ca este pe 8 iulie langa Gradina Publica (la "Fantome")??? Link to comment
adostar Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Se pare ca la "fantome" o sa fie. @zeus_anoxia - Trebuie sa-ti stampilam un autocolant , presupun ca nu ai. Link to comment
CieloFan Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Zeusule: Langa teatrul Nae Leonard pe 8 iulie. Pune si nick-ul tau pe lista... sa vedem cati suntem. Link to comment
zeus_anoxia Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 1. CieloFan 2. Moshu 3. adostar 4. Florinut 5. Gigi-Kent 6. zeus_anoxia Vreau doua autocolante pt interior si doua pt exterior... 10RON toate?? Link to comment
Moshu Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Se pare ca vom fi tot in Galati sambata dimineata. Asa ca putem muta data sambata asta, pe 1 iulie. Haideti sa stabim o locatie si pentru sambata asta. Sorinrec sper ca vii si tu, nu te vad pe lista. Ramane tot la fantome? Si vedem acolo daca ne deplasam in alta parte. Link to comment
laurentziu83 Posted June 30, 2006 Author Share Posted June 30, 2006 La cum bate soarele de cateva zile cred ca ramane tot asa. @Zeule: 2 bucati 5 ron sau 1 2.5 ron. Link to comment
sorinrec Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Nu m-am trecut pe lista pentru ca nu sa stabilit data cand este intalnirea.Daca este pe data de 8 pot veni ,acum pe 1 termin concediul si intru la treaba . Link to comment
Moshu Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Vezi mai sus. Eu vin maine pe 1 si astept pe oricine doreste sa vina. La ora 9,30-10. La fantome. Link to comment
zeus_anoxia Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Si eu m-am trecut pe lista dar era vorba de data de 8.. acum pe 1 (maine) sunt plecat din localitate.. sorry Link to comment
Mircea Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 OFF TOPIC @zeus_anoxia, pretul pus de tine pentru autocolante e corect. Baietii de la Galati/Braila, nu mai faceti bisnita cu autocolante http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=134341 ) Distractie placuta maine! Link to comment
sorinrec Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 (edited) Ce sa intamplat la intalnirea de ieri?Nimic..detalii...poze? Eu dupa cum am si anuntat nu am putut veni...mde cineva trebuie sa mai si munceasca nu? Pe data de 8 sunt liber deci sigur vin. Edited July 2, 2006 by sorinrec Link to comment
CieloFan Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Intalnirea urmatoare - 8 iulie 1. Moshu 2. Cielofan Propuneri pentru locatie sau tot la fantome? Link to comment
Moshu Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Eu nu sunt in localitate pe 8, din motive de rechemare din concediu . Astept sa citesc cronicuta. Imi pare rau ca nu va vad, dar totodata nu-mi pare rau ca nu voi fi in Galati pe caldurile astea. Link to comment
sorinrec Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 (edited) Eu as zice sa facem si o intalnire la Braila ,sa mai incercam si altceva. Intalnire - 8 iulie 1. Cielofan 2. Sorinrec Edited July 6, 2006 by sorinrec Link to comment
Florinut Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Parca s-a mai facut o lista pt intalnirea de pe 8 iulie. Tot la fantome? 1. Cielofan 2. Sorinrec 3. Florinut Link to comment
laurentziu83 Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 1. Cielofan 2. Sorinrec 3. Florinut 4. Laurentziu83 Mi-e indiferent de locatia intalnirii. Daca aveti propuneri... Link to comment
gigi-kent Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 1. Cielofan 2. Sorinrec 3. Florinut 4. Laurentziu83 5. Gigi-Kent Propun la faleza sa ne mai clatim si noi ochii Link to comment
laurentziu83 Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 Da, dar unde la Faleza? Avem 2 optiuni: la Bac si la Elice. La Bac e cam nasol din cauza traficului din zona, si a aglomeratiei, asadar se cam clatina optiunea asta. La Elice am mai putea, dar cam greu cu locurile de parcare din zona, destul de putine la umbra. Dar putem sa coboram apoi pe terasa la Nic-nic. In fine, mi-ar surade ideea. Ce ziceti? Alternativa veche, de intalnire in parcarea de la plaja, cade pana la sfarsitul sezonului de bronzat din cauza taxei de intrare. Pacat, ca era cea mai buna optiune de clatit ochii. Link to comment
sorinrec Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Cred ca o sa ne apucam si noi de cantat precum acele fantome (bagam ceva manele sau rock )?). Link to comment
Moshu Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Asa cum spuneam, nu sunt in gl maine. Dar am o rugaminte la cei care veti fi: reluati discutia despre delta, inceputa la intalnirea esticilor 2 poate stabiliti cateva detalii clare, si postatile apoi si pentru mine. O sa fie cielofan, dar il rog pe laurentiu sa-i dea un telefon sa-i aduca aminte de intalnire. Sau poate iei legatura cu el pe mess daca n-ai numarul de mobil. Merci. Faceti si poze sa va vad si eu. "> Link to comment
Recommended Posts