Jump to content

Intalniri In Zona Galati-braila

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hmmm am crezut ca sa renuntat la ideia de a ne intalni astazi(la h 17 nu se stia).Eu am baut o berica si am tras si un puiut de somn iar acum am vazut ...

Este prea tarziu deja ca eu sa mai particip si am mai baut si o bere si nu pot pleca cu masina :( .

Edited by sorinrec
Ok, eu sunt de acord. Daca ramane joi, adica maine, ne vedem. Ora?

Hmmm am crezut ca sa renuntat la ideia de a ne intalni astazi(la h 17 nu se stia).

Mai Sorinache, de cand bat eu toba cu joia. Ne-am vazut in cadru restrans, adica eu, Cielofan si Laurentiu83 dar ne-am simtit tare bine asa ca am stat pana la 21. A participat si Gigikent prin telefon, in rest frumos: fete, masini bengoase, motociclete si Passatul lui Laurentiu pe care l-am admirat indelung, marcat fiind de un baner cu Daewooclub. Masina de boier, piele, scula de scula. Vorba stapanului: nu prea iti taie nimeni fata cand mergi cu asta.

In rest barfa democratica si constructiva, despre masini si amenajari interioare (Laurentiu isi face apartamentul) in general.

A fost super, si urmeaza sa o mai facem.

Deci ramane joi, ora o stabilim inainte de fiecare intalnire.

Nu stiu sambata daca participa prea multi la intalnire pentru ca unii mai si muncesc :D

Daca joi la 7-8 seara inca mai muncesti nu inteleg cum de esti sambata liber.

Dar o sa deschid un topic nou sa votam.

Edited by Moshu
  • 5 weeks later...

Holla ! ! ! Long time no see ... Nu am mai intrat pe forum de ceva timp ... si sunt foarte placut surprins sa vad ca se organizeaza si in Galati intalniri ... si cum de o luna nu s`a mai scris nimic, imi permiteti sa va intreb cand voi avea placerea sa va cunosc personal ? macar o parte din voi ? ...

Daca te uiti la sectiunea intalniri, respectiv intalniri Galati vei gasi cate ceva despre cei care vin de obicei la aceste intalniri. In fiecare saptamana se deschide un topic pentru intalnirea ce va fi joia respectiva, la ora 19. Locatia nu s-a schimbat inca, este pe faleza in parcare la Curtea de Conturi. Te asteptam.

• 2 weeks later...

Salutari

Cand mai faceti vre-o intalnire dati-mi si mie un PM pls. [-O<

Vin si eu :P de la Focsani, ca pe aici nu am auzit de vre-o intalnire de genu'

Merci

Bulta bafta

A venit frigu'. Sa vedem acuma unde ne intalnim, ca afara nu mai merge decat daca suntem masochisti. Daca e cineva cu vreo idee, sa deschida topic.

Sper sa nu ma uitati si pe mine , da? ;)

Eu zic, daca vreti si voi bineinteles, sa facem o liniutza in zona Metro :D , si apoi mergem la rotiserie in campus la o berica, sau in camine la un vinishor(il aduc eu de la focsani :P )

In rest numai bine

Astept pareri si sugestii

1. Fara liniute, daa? Mai avem si alte treburi decat sa stam dupa aceea pe la politie sa dam cu subsemnatu'.

2. Daca ne inviti prin caminele de fete acceptam cu placere. :) :X

3. Daca ne gasesti si un motiv sa bem vinul ala cu alcool (erecte loc in camin de fete, preferabil ocupat), nu ne suparam. :P

Cu intalnirea stabiliti voi, va rog, eu mai am de lucrat la casa si nu prea am timp sa organizez si apoi sa nu ma tin de cuvant si sa nu vin.

Si cand vii prin Galati?

La rotiseria aia nu calc decat daca am siguranta ca imi aduce macar meniul inainte de 15 minute.

Eu va dati seama ca nu pot organiza o intalnire la voi in oras , eu fiind un outsider, si intr'adevar la rotiserie stai putin pana iti aduce comanda dar exista si un avantaj, preturi destul de bunicele si mancarica chiar bunicica,mai ales snitelul vienez, care eu unu nu cred ca am gasit in alta parte mai bun ca acolo, iar cu fetele om vedea noi cum facem :P , chiar daca eu am terminat facultatea de 2 ani dar mai am ceva cunostinte pe acolo :D

De venit in Galati vin mai mult ca sigur in weekendul 27-29 octombrie, poate se gaseste cineva sa organizeze ceva :D

In rest numai de bine la toti furumistii!

Drive safe! :lavolan:

Deci, daca ramane pe 28 e perfect dar la ce ora stabilim? :) Voi poate va cunoasteti personal, dar eu nu stiu dupa ce sa ma uit (ce masini aveti am vazut) dar atat dati-mi un PM cu un nr. de telefon al vre-unui forumist care vine ca sa il sun cand ajung in zona si sa ne gasim :D

Daca mai trebuie facut si altceva dati-mi si mie un PM ce si cum va rog

BYE BYE! DRIVE SAFE! :lavolan:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...