Jump to content

Intalniri In Zona Galati-braila

Recommended Posts

Ai PM.

Pana atunci mai este, ca ora as recomanda ceva in jurul pranzului.

Vedem si restul ce zic.

Ce sa zicem? Numa' bine.

Ca in jurul pranzului o sa fiti numai voi doi.

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dragul meu, noi ne intalneam joi seara pe la 19. Atunci ne mai strangeam cativa. Acum, sunt de acord cu schimbarea, dar mergeti pana la capat: astept ora de la voi. Dupa care va zic daca pot sau nu. ok?

Mai ales ca tu vii tocmai de la Focsani ca sa ne intalnim, fa tu cartile. Noi suntem p'aici.

Dragul meu, noi ne intalneam joi seara pe la 19. Atunci ne mai strangeam cativa. Acum, sunt de acord cu schimbarea, dar mergeti pana la capat: astept ora de la voi. Dupa care va zic daca pot sau nu. ok?

Mai ales ca tu vii tocmai de la Focsani ca sa ne intalnim, fa tu cartile. Noi suntem p'aici.

Moshu eu nu pot ajunge joi seara pt ca muncesc a doua zi si...dar de vineri seara de pe la ora 19.00 si pana duminica seara stau in Galati, iar pentru mine nu este nici o problema cu ora , ramane sa o stabiliti voi cei care v-ati mai intalnit si eu sunt acolo :D

Numai bine!

Drive safe :lavolan:

• 2 months later...

Nu stiu daca am procedat bine , sunt nou, dar as vrea si eu sa ma intalnesc cu membrii clubului.Poate ma anuntati si pe mine cand se mai fac intruniri in Galati sau Braila.

Datele de contact raman private.

post-5786-1166755975_thumb.jpg

Edited by laurentziu83

Vad ca n-a mai postat nimeni, eu am zis ca plec maine din oras, dar am amanat. Asa ca ne putem vedea la ora 11 la Campus, dar vreau sa stiu cine mai vine.

Hai baietii ca vine moshu > :)

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...