Jump to content

Intalniri In Zona Galati-braila

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne gasim maine sau poimaine (adica duminica) la ora 9 la o cafea pe plaja :)

Un litru de cafea fierbinte aduc eu (atat de mare e termosul meu) :drinkers:

Trebuie sa spargem ghiata inainte sa se ingroase si, pentru asta trebuie sa ne miscam repede :banana:

Hai, cine se baga - prin inscriere pe lista. Eu voi fi acolo sambata (daca nu se voteaza pentru duminica) sa-mi beau cafeaua la malul Dunarii :tongue:

Duminica pe la 6 am ceva treaba, daca vreti pana atunci.

@getablonda: merge si dimineata, oricum dimineata de we era pentru surubareala la mine.

@nrares: trebuia sa te intorci de unde erai acolo, sa urci apoi vreo 70 de metri, dupa elicea de pe dreapta sa faci dreapta, urcai vreo 100 de metri pana lasai sirul de blocuri si faceai imediat iar dreapta. Iar acolo vedeai 2 autocolante, nu unul. Da si tu un PM, nu va mai feriti, stim ce faima au galatenii pe alte coclauri, da pe voi nu va mancam.

Edited by laurentziu83

Mie mi-e indiferent, eu oricum sunt treaz la 8 si ceva in fiecare zi (chiar si cand am ore de la 8 la fac :dizzy :) , da eu zic ca o sa-ti atragi ceva injuraturi de pe la altii pentru ora asta.

S-ar putea sa bei singur un litru, eu nu beau cafea. < ;) 48000000.gif aduc tigari daca vreti.

• 1 month later...

Pana la urma ati reusit sa va intalnitzi? Daca nu hai sa mai facem o incercare... Poate ar fi bine de pus la anunturi ceve de genul "Galateni si Braileni din toate Daewoo-rile uniti-va!" :lavolan:

Sa facem o intalnire inainte de anul nou :drinkers: (alcohol free)

Edited by Moshu

Da, ne-am intalnit atunci, am si facut rezumat la intalnire. Din pacate s-a cam lasat frigul in ultimul timp si n-am prea mai avut chef de iesit din barlogurile calduroase. Dar mai facem si exceptii.

Se mai inscrie cineva?

P.S: numa' bine ca mai am un autocolant de interior in masina, ai grija ca nu exista membru sa nu plece "nestampilat". :D

@mr: organizam si de paste, dar mai e pana atunci. Dar cu ce treburi pe la noi?

Edited by laurentziu83
Pai cand va convine zilele astea? Eu nu am o preferinta anume.

Uite laurentziu ca noi am reusit sa ne vedem. Si apropos merci inca o data pentru autocolant. I-am transmis si lui cielofan ca ai fost pe la mine. (si tie florinutz)

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Dupa cum se vede nu sa pus nice de o intalnire nici de"ceva".Va hotarati anul acesta sa iesiti din barlog ?

Laurentiu83 organizam o intalnire?

Edited by sorinrec
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...