Jump to content

Intalniri In Zona Galati-braila

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prezent ... abia la ora asta :(

Sambata de la 10:00 la 11:30 tre' sa fiu in Galati ... iar are Lili examen ... asa ca o sa fiu in zona precedentei intalniri !

Si am si masina mai curata (adica la doar o saptamana de la ultima sapuneala :) ) ) ... poate se invredniceste cineva sa ma ia la shuturi sa-mi pun suportii ... ca-mi zdrangane in portbagaj de vreo 3 saptamani si nu mi-am facut timp pentru ei :(

In concluzie ... sambata, in acel interval ... e OK in Galati. In Braila ... cred ca duminica dimineatza este posibil sa fiu pe acasa ... ca dupa 12:30 am ceva de munca :( (asta daca ma suna ... da' ... poate-mi descarc telefonu' si scap :banana: )

Deci ne vedem la vechea locatie, la Teatru. Sau pe faleza, la Elice?

1. Moshu

2. George03

3. Laurentiu83

Lista ramane deschisa.

Lasa ca am eu camera cu acumulatorii incarcati de data asta :) )

Si asa am facut zeci de poze cu camera ta, si nu le-am vazut. :-?

Asa este poze sau facut foarte multe dar cam greu intram si in posesia lor.

"Moshu" vreau si eu poza aia care ati facut-o cand am ajuns acolo.

Edited by sorinrec

Eu maine plec de acasa ceva mai devreme ... probabil pe la 8:30 ... asa ca nu o sa mai dau drumu' la calcularetz dis de dimineatza.

Daca nu stabiliti locatia la Teatru ... dati-mi si mie un tzar sa stiu sa vin direct la Elice (are Laurentiu numarul meu ... asta daca ma tine telefonu' :-? ).

Oricum daca nu va gasesc la 10 la Teatru ... vin sa va caut pe Faleza :D

Mie imi pare rau , dar nu o sa pot veni. Sambata am liniuta si duminica raliu.Ambele la Braila si la ambele o sa particip. Sa-mi tineti pumnii si sa spargeti o samanta si pentru mine. Pentru cine vrea sa vina la curse, sambata sunt liniutele pe soseaua Baldovinesti pana in centura, iar duminica probele speciale la ora 12 la sala sporturilor.

Mai domnu iso, cum ti-a trecut prin cap ca nu te-am primi? Chiar te rugam sa vii, o sa vezi ca suntem simpatici :) >-

Iata si un filmulet facut la intalnire. :)

LE Merci laurentiu.

Edited by Moshu

Ce am facut la curse...

S-o luam metodic:

La liniutele de sambata( pentru mine au fost 3) am facut un cielo, o dacie berlina, si mi-a facut o dalcie solenza( cu chip tuning, filtru sport si esapament sport. A doua zi am aflat ca ala umblase si la chiulasa si la axa cu scame)

La raliul de duminica m-am clasat prost.Locul 11 din 13. A fost si greseala mea ca nu am invatat bine specialele, dar si a copilotului ca nu m-a ghidat bine.Am avut erori de sectiune care sunt penalizate foarte mult.

Atasez si un filmulet cu speciala numarul 2. Trebuia ca in 30 de secunde sa facem cat mai multe intoarceri in jurul unui jalon.

N-a mers atasat dar l-am facut pana la urma sa mearga. Cu Rapidshare. Click aici

Filmuletul are cca 5 mb.

Edited by laurentziu83

Deci ce facem sambata asta. Intalnirea de la Murighiol s-a amanat cu o saptamana, asa ca haideti sa ne vedem din nou. Lista cu participanti si locatia (pareri). Ora 9,30 bine?

1. Moshu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...