root Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Se potrivesc super. Sunt de espero, zici? Eu nu stiu ce naiba sa pun pe Aveo sa se potriveasca. Vreau sa-mi acopere inclusiv suportul pentru piciorul stang (ca la tine) si sa se potriveasca in spate cum trebuie intre sinele scaunelor. P.S. Cat te invidiez pentru designul ala in scarita al schimbatorului automat... Si mai e si in piele... Este exact tipul de schimbator pe care il vroiam eu. Al meu e liniar si e si din plastic pe deasupra... ("> Link to comment
lauamd Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Păi poate este posibil să îl schimbi. Cred că se potriveşte perfect de la lacetti. Link to comment
Senna Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 Ce ati mai gasit nou? Am vazut ca pretul a ajuns spre 150ron, cam multicel, deh, totusi e criza 1 Link to comment
dan brasov Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Tot de la Mircea ("themircea") am luat si eu. Nu cred ca gasesti in alta parte special pt masina ta, exceptand dealerii, dar acolo pretul nu mai e acelasi. Link to comment
Recommended Posts