guru Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Azi ar trebui sa fie ultima intalnire din acest an, dar toata lumea, este cam ocupata. Oare vine cineva? Link to comment
Alinutz Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 (edited) Eu de data asta nu o sa vin ... am vorbit cu lexu' si a zis ca el ar venii daca ar fi cazul ... (nu-i mai merge calculatorul, si eu sunt intermediarul lui ) Edited December 28, 2006 by Alinutz Link to comment
EM!L Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 (edited) Bine ca citii si eu in sfarsit posturile .Am trecut aseara pe la Maracana, ce-i drept pe la 18:20 si m-am gandit ca ati plecat la un suc. Deci nu s-a mai tinut intalnirea...bine ca n-am ratat-o . Edited December 29, 2006 by guru Link to comment
scorpion Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Nici eu n-am putut ajunge .Guru daca ajungi la Bucuresti ,nu ma uita si pe mine cu un set de suporti de numere . Link to comment
Alinutz Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Se pare ca asta este ... nu ne mai vedem anul asta (cel putin nu organizat si stabilit dinainte) si ... hai sa va urez toate cele bune in noul an, sa se rastoarne carul cu bani la voi la usa (recunosc, am luat-o si eu de undeva ) si numai bine alaturi de cei dragi ! Link to comment
Recommended Posts