MethodRO Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 LA MULTI ANI! Ia sa vedem cine vine la prima intalnire din 2007? Eu unu am sa fiu prezent. Link to comment
dreaQ Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Are careva pasta sau cum naiba ii zice pentru reparat dezaburirea? Din aia pentru circuite. Sau unde pot gasi, la benzinarie? Ca iau un tub dar poate ma ajuta vreunu facem un mic atelier ca am vreo 3 trase intrerupte... Sa aduc un primus sa facem un vin fiert? Link to comment
BogdanG Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Ce cauti tu este o solutie pe baza de Ag care se gaseste mai degraba la mag de electronice. Adica este de vreo 2x mai ieftin decit la benzinarie . Link to comment
Tommy Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Unde bagam.. in parcare sau direct la cabana? http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...&hbhhour=22 Link to comment
bella Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Adica este de vreo 2x mai ieftin decit la benzinarie . Daca tin bine minte, la fostul servici aveam o astfel de solutie marca Bison si a costat la acea vreme(acum 2 ani) vreo 80 RON. Oricum, a fost cumparata de pe Maica Domnului de la un magazin. Link to comment
dreaQ Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Pai pun alta luneta mai bine. ) Stiam ca e vre 35 ron un tubulet. Daca nu are nimeni o sa cumpar unul si incerc sa ma descurc cu lipitul (remedierea circuitului). Incerc sa-mi fac drum pe la polivalenta in seara asta sper sa fie cineva. "> Link to comment
ileana Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) Eu pun pozele, voi le comentati. Edited January 5, 2007 by NFS Link to comment
Mircea Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Frig al dracu s-ar putea zice, nu? Link to comment
mike.omega Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 S-a schimbat casiera si noua nu ne-a zis nimeni?! Link to comment
Ami Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Se pare ca nu ne prieste berea fara alcool. Aratam cam...turmentati! Link to comment
BogdanG Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 @Mike, mai bine zis am schimbat localul cu unul cu fete dragute si multe plasme, multe multe . Oricum mancarea a fost deosebita si frapeul ...of ...Dumnezeiesc . PS> si extrem de ieftin Link to comment
Recommended Posts