alexino Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Ia sa vedem cu cine voi ciocni maine un pahar de suc sau ceai cald. Maine sunt totodata programat la revizia de 10.000 km., asa ca ne-am facut si de subiect de discutie. O eventuala intarziere va fi anuntata din timp. La Multi Ani Olteniaaaaa!!! "> Link to comment
Alinutz Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Eu nu vin sunt racit copt, si numa' de stat pe afara prin frig nu-mi arde poate data viitoare ... Link to comment
EM!L Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Cred ca vin.La multi ani tuturor! Link to comment
Gizmo Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 (edited) Salut, Imi pare tare rau dar si eu voi lipsi maine. Eu am o gripa de toata frumusetea si...nu prea imi arde de stat pe afara (vorba lui Alinutz). Numai bine. Ia stati asa ca acum observ eu ceva: de unde m-am procopsit eu cu warn?????? Si care este motivul???? Edited January 3, 2007 by Gizmo Link to comment
guru Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 La multi ani, DaewooClub Craiova! Asteptam si membrii raciti, facem cinste cu un Fervex fierbinte! Link to comment
EM!L Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Opaaaa! ,cam putini membrii se anunta la strigarea de azi...so,pana acum Alexino, guru,si eu.Se mai anunta cineva?Ramane sa ne vedem la 18:00.Azi nu o sa pot sta mai mult de 40 max 45 min ca la 19:00 tre sa fiu in Brazda.Va salut! La multi ani fericiti si norocosi colegilor forumisti din Craiova si din tara! Link to comment
Alinutz Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Cum e ... s-a tinut ? Daca da ... mi-ati dus dorul ? Link to comment
cristina_boboc Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Haide, mai Guru, nicio poza nu mai vedem si noi? Poate te-ai mai ingrasat nitel acum dupa sarbatori... Link to comment
alexino Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 Tocmai de asta nu vrea sa fie vazut. )"> Link to comment
guru Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Tradatorule, ma divulgasi... De aia ma intalnii eu aseara doar cu Emil Popescu )"> Link to comment
alexino Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 V-am sunat pe amandoi sa-mi cer scuze pentru faptul ca am lipsit Emil insa n-a raspuns. Link to comment
scorpion Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Sper sa vin si eu joi .Guru ai luat suporti de numere de la Bucuresti ? Link to comment
Gizmo Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Salut, Imi cer scuze dar nu am putut veni la intalnire. In alta ordine de idei cineva de aici promisese niste autocolante. Mai este valabila promisiunea?? Numai bine. Link to comment
guru Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Inca nu am ajuns la Bucuresti. Daca va grabiti tare, hotarati cate vreti, si poate-l rugam pe Mircea sa le trimita prin posta. Link to comment
Recommended Posts