Jump to content

Probleme Stergatoare

Recommended Posts

Problema asta am avut-o si eu acu' o saptamana si s-a datorat contactului electric prost in mufa de pe motoras. Nu e nevoie sa scoti aripa, scoti doar aparatoarea de plastic de sub aripa si bagi mana pe langa aripa in sus sa misti putin mufele motoraselor.

multumesc mult

aia o fost buba; m-am chinuit putin dar a meritat; si totusi nu mi explic cum de intr-un loc asa ferit , sa existe o asemenea problema; si varsta masinii isi spune cuvantu...s-o fi oxidat cine stie...

am tot citit pe aici si sunt curios chiar s-ar putea schimba capetele pe unde iasa apa ? duze sau cum le spune !

multumesc

• 1 year later...
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am si eu o problema...Cand am cumparat masina mi-am schimbat stergatoarele cu unele aero (am dat 6 lei pe bucata la reducere)deoarece cele vechie erau uzate, stergeau binisor decat scartaiau infernal. Astazi mi-am cumparat doua stergatoare clasice valeo si din pacate tot nu am scapat de acel scartait.Ce pot face?multumesc!

am ridicat stergatoarele crezand ca e de la angrenaj dar nu se aude nimic.am mai vorbit cu cineva pe forum care are stergatoare valeo si mi le-a recomandat pentru ca sunt silentioase.din cate am inteles ar trebui sa tensionez bratele cica deacolo ar fi problema sau sa le schimb cu alele noi

• 7 months later...

As recomanda o gresare a intregului mecanism (toate articulatiile). In plus, as baga niste ulei de mecanisme fine la axele stergatoarelor, cam de aici banuiesc eu ca provin zgomotele. S-ar putea sa ai surpriza ca stergatoarele sa se miste mult mai rapid. In plus, scad solicitarile asupra motorasului.