LYM Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Se pot monta tweere (ca la CDX) pe SX, la Nubira II? Trebuie trase firele sau sunt deja trase? A incercat cineva ? Link to comment
andreib Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...weeter&st=0 Pe scurt: se poate, cablajul exista, tweetere exista (de cumparat), triunghiurile alea din plastic se gasesc mai greu : ( (ask @silviustel). Link to comment
CristiV Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Eu mi-am pus la City Center de pe Dorobanti. Ii anunti si ei ti le aduc de la Craiova. Masina are tot ce ii trebuie. Se dau jos capacele existente (triunghiulare oarbe) si se monteaza capacele noi (cu orificiu) si tweeterele. Preturi (sept. 2006): 78,18 RON (2 tweetere + 1 capac stanga + 1 capac dreapta). Manopera: 35,70 RON. Merita montate, este diferenta mare... Link to comment
LYM Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 @CristiV - si pot sa comand doar tweeterele + capacele la ei si sa mi le montez singur? Link to comment
andreib Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Manopera: 35,70 RON. Da-l dracului de montaj ca ia fix 1 min. Se smulg capacele vechi, se infinge mufa existenta in tweeter si se pun cele noi, ce mare scofala? Mai plug and play de atat nu se poate . Link to comment
LYM Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 La cum ii stiu eu pe aia de la CC Dorobanti cred ca-ti mai cer si spaga, inca pe-atat. Link to comment
CristiV Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Vi le puteti monta si singuri evident. Intrebrea ar fi fost daca trebuie platita manopera chiar daca nu se executa... ... La asta nu stiu sa raspund. Eu m-am dus la ei ptr. ca eram in garantie si sa nu-mi spuna cineva ulterior ca a umblat vreo persoana neautorizata! Link to comment
LYM Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 @CristiV - am fost si am intrebat la CC Dorobanti si au spus (bineinteles, cu durerea in cur care deja le este caracteristica) ca nu au si nici nu pot sa aduca ... Am vazut ca a deschis uzina de la Craiova un magazin de desfacere pt. piese; daca este cineva din Craiova si ma poate ajuta si pe mine, sa-mi cumpere un set si sa mi-l trimita prin posta, PM me ! Link to comment
LYM Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 Gata, mi-am pus ... in sfarsit. Mi le-a cumparat un prieten de la magazinul daewoo din Craiova. Pret: 70RON: 2tweetere+2capace Link to comment
CristiV Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Felicitari! Pe aia de la City Center poti sa-i reclami la Craiova... Asa se face in capitalism! Mie mi-au adus dar cei drept sunt client vechi la ei Link to comment
m-i-l-k-a Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Am comandat tweetere... astept sa vina de la craiova... singura problema ar fi aceea ca in marele catalog pe care il are orice dealer de piese auto, capacele triungiulare de la oglinda au acelasi cod indiferent daca sunt sau nu cu gaura pt tweeter... Deci rog asistenta informationala in ceea ce priveste achizitionarea unor capace care sa aiba gaura. Link to comment
LYM Posted April 14, 2007 Author Share Posted April 14, 2007 Suni la magazinul de la Craiova si ceri capace cu gaura, dar banuiesc ca-i duce si pe ei capul sa trimita cu gauri, din moment ce ai comandat si tweeterele. Link to comment
chymih Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 de unde pot cumpara si eu tweeterele ? sunt din bucuresti Link to comment
Recommended Posts