Jump to content

Tweetere Nubira Ii

Recommended Posts

• 1 month later...

Eu mi-am pus la City Center de pe Dorobanti. Ii anunti si ei ti le aduc de la Craiova. Masina are tot ce ii trebuie. Se dau jos capacele existente (triunghiulare oarbe) si se monteaza capacele noi (cu orificiu) si tweeterele. Preturi (sept. 2006): 78,18 RON (2 tweetere + 1 capac stanga + 1 capac dreapta). Manopera: 35,70 RON. Merita montate, este diferenta mare... :thumbl:

Vi le puteti monta si singuri evident. Intrebrea ar fi fost daca trebuie platita manopera chiar daca nu se executa... :P ... La asta nu stiu sa raspund. Eu m-am dus la ei ptr. ca eram in garantie si sa nu-mi spuna cineva ulterior ca a umblat vreo persoana neautorizata!

• 3 weeks later...

@CristiV - am fost si am intrebat la CC Dorobanti si au spus (bineinteles, cu durerea in cur care deja le este caracteristica) ca nu au si nici nu pot sa aduca ...

Am vazut ca a deschis uzina de la Craiova un magazin de desfacere pt. piese; daca este cineva din Craiova si ma poate ajuta si pe mine, sa-mi cumpere un set si sa mi-l trimita prin posta, PM me !

• 3 weeks later...

Am comandat tweetere... astept sa vina de la craiova... singura problema ar fi aceea ca in marele catalog pe care il are orice dealer de piese auto, capacele triungiulare de la oglinda au acelasi cod indiferent daca sunt sau nu cu gaura pt tweeter... Deci rog asistenta informationala in ceea ce priveste achizitionarea unor capace care sa aiba gaura. :)

Suni la magazinul de la Craiova si ceri capace cu gaura, dar banuiesc ca-i duce si pe ei capul sa trimita cu gauri, din moment ce ai comandat si tweeterele.

• 7 years later...