adostar Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Pentru cei care aveti copii peste 3 ani, a-ti cumpara cele doua volume ? Un coleg de servici le-a cumparat si am ramas afis la ce am vazut Link to comment
ileana Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Are toate pozitiile explicate pe intelesul lor, cu poze de colorat?! Link to comment
VAXXi Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Sau e carte de-aia de-o deschizi si face "pop" ? adica d-asta Link to comment
Lucian M Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 (edited) Se livreaza si cu culori sau cu vreo papusica gonflabila? Eventual un vibrator tip fluturas ceva? Scuze, dar chestia cu sexul la copii nu mi se pare un lucru potrivit. eram intr-o buda la o scoala si cand ies, o fetita era cu ... totul dat jos de la buric la glezne si niste baietei o bijutereau pe la spate, prin fata. Am strigat la ei ce fac, baietii au plecat, insta fetita statea pe loc, si-a tras tacticoasa lucrurile in sus si a plecat. Si erau de gradinita... Edited January 4, 2007 by Lucian M Link to comment
ileana Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Sau e carte de-aia de-o deschizi si face "pop" ? adica d-asta Nu face "pop"! Face "aahhh" ! Link to comment
dreaQ Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Am viziuni "liberale" dar cred ca un copil trebuie sa se joace cu masinute/papusi pana mai tarziu. Ma intreb ce parinte ar citi seara la culcare cartea asta. Dupa aceea sa nu-i mire cand isi prind plodu de 9 ani facand treburi rusinoase in timp ce se uita la dexter sau la mihaela. Cred ca e o prostie sa fortezi copilul. Nu inseamna ca instruesti copilul sau ca esti deschis daca ii spui ce sa faca cu puţa peste 10 ani... Link to comment
Ndi Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Poate sunt damage control pentru copii care surprind parinti si au nevoie de o explicatie. Poate sunt carti pentru copii mici doar de forma, pentru linistea cititorului, gen "for dummies". Cu cartile de colorat (real si voluntar) nu sunt de acord. Pana pe la vreo 14 ani tot timpul din lume. Dar fiecare cu stilul lui, la urma urmei il instruieste nu-l impinge la perversiuni. Ni se pare normal sa intruim copilu la 3 ani sa nu bage degetele in priza ca-i face rau, sa nu fumeze, sa nu bea din paharul lu' tata ca da in coma, la urma urmei de ce nu. Sunt constient ca parerea mea, este doar a mea si as putea intelege instruirea. Doar pentru ca este tabu in societate nu inseamna ca instruirea este interzisa. Sunt convins ca nu este o carte de pozitii si tehnici. Link to comment
mr_ Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Dupa aceea sa nu-i mire cand isi prind plodu de 9 ani facand treburi rusinoase in timp ce se uita la dexter sau la mihaela. Exista plozi mai precoci de 9 ani... care fac "treburile rusinoase" desi habar n-au ca au vre-o legatura cu sexul opus cu sexul in general. Precocitatea in privinta asta nu are legatura cu "instructia" ci cu instinctul si placerea pura pe care invata sa o obtina fara sa o asocieze cu nimic. Psihologii spun ca nu trebuie sa-i prinzi. Adica trebuie sa ii lasi in pace si sa aiba intimitate, cica trebuie sa bati la usa cand intri in camera lor chiar de cand sunt de gradinita. Sincer sa fiu cred ca e o teorie corecta... instincte dezvoltatate in catralioane de ani sunt probabil mai fiabile decat niste idei preconcepute inventate probabil de vre-un popa care trebuie sa te faca sa te simti pacatos si sa ceri iertare pentru orice placere. Link to comment
_romulus_ Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Am vazut-o mai demult in Selgros si am rasfoit-o. Eu unul nu i-as cumpara-o lui fiu-meu. Daca ar vedea-o cred ca si-ar cumpara-o singur Link to comment
ticodriver Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 De ce nu exista cartea asta si in ceausism, cand eram io mic ? Ca dezbracam fetitele, dar mai departe nu stiam ce si cum am de facut Link to comment
laurentziu83 Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Si te lasau sa le dezbraci cand cresteau mai mari? Link to comment
ticodriver Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Cand am aflat ce era de facut, a devenit mai greu cu dezbracatu Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Da, au facut bietele fete diabet. Link to comment
ticodriver Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Pe un ton mai serios acum, consider necesara totusi o astfel de carte, avand in vedere ca pruncii devin fiziologici capabili sexual de la 11-13 ani (avand tendinte in acest sens de mai mici chiar...vezi post-ul cu fetitele ), dar psihologic...Asa, cartea ii mai pregateste psihologic, astfel incat sa nu se mai mire fetele ca barza, dupa ce aduce copiii, se incheie la pantaloni Link to comment
Sharpe Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Bineinteles ca da! Cartea va fi de folos atunci cand intrebarile de genul: "de ce au am cuc si Carina pupaza??" isi vor face aparita... Link to comment
DGT Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Oricum raspunsul la intrebarile care ii framanta il gasesc la ceilalti copii in fata blocului,sa fim noi sanatosi cate stiu ei! Link to comment
Recommended Posts