dadu1976 Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Poate radeti dar cum naiba ajung la tripla spate sa schimb becu` . Am tras de mocheta dar nu s-a desprins din capsele alea. Link to comment
tolin Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Nu se scot de-afara, prin tragere ? Link to comment
dadu1976 Posted January 4, 2007 Author Share Posted January 4, 2007 NU vor sa iasa. Am tras pana am simtit ca se rupe. Link to comment
Satori Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Nu prea stiu cum e la tine, dar ma gandesc ca se aseamana. In carticica ei povestesc despre operatia asta si zic si de scoaterea mochetei pentru desfacerea conectorilor electrici. Dar cred ca poti sa sari pasul asta si sa desfaci suruburile, poate-poate reusesti asa. Link to comment
Abram Burel Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) Nope! Operatia aia este pentru scoaterea blocului optic. Daca desfaci doar suruburile n-o sa poti sa-l scoti ca se tine in fire. Deci trebuie scosi bumburuzii ce tin mocheta si scoasa mocheta (asta e valabil si pentru schimbarea unui bec). Incearca cu o... furculita! Edited January 5, 2007 by Abram Burel Link to comment
Satori Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Aha, deci firele sunt scurte. That sucks cam greu de schimbat. Link to comment
dadu1976 Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 Cam greu nu vreau sa rup ceva...iar daca ma duc la service zic aia ca sunt oligofren, ca nu sunt in stare sa schimb un bec. Link to comment
Satori Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 De cand refuza ei un ban cinstit? Iti pun si termopane la portbagaj! Link to comment
Recommended Posts