hotshut Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Noroc si la multi ani la toti membrii forumului sunt nou pe aici,asa ca o sa va cam strezez cu niste intrebari Asadar dupa cum se poate vedea si din titlu sunt mandrul posesor ai unui Chevrolet Spark,botezat Bubu.Am luat-o anul trecut ,preluare de leasing,la final cu tot cu taxa reziduala ajunge la 6400 euro.E varianta de 0.8 l,geamuri electrice fata,servo,etc.singura modifivare care a facut-o vechiul propietar e ca a renuntat la Blaupunkt-ul de pe ea ,punand un Pioneer(mp3,si boxe Infinity pe spate).Sunt super incantat de ea.Acum intrebarea mea este,masina aflandu-se in garantie,eu voi beneficia de revizia anuala gratuit sau contra cost,pt ca am tot auzit pareri si nici numai stiu ce sa cred?Ce ulei folositi de obicei? Zilele urmatoare o sa bag si nicte poze,pana atunci astept raspunsurile voastre. Link to comment
MCojo Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Reviziile nu sunt gratuite, indiferent daca esti primul proprietar sau nu, sau daca masina este in garantie. In garantie se rezolva gratuit "problemele" tehnice ale masinii. La revizii se schimba anumite consumabile ale masinii (ulei, filtre etc.) pe care le platesti. S-o stapanesti sanatos si sa te duca multi km. Link to comment
ovidiuc Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 La Spark reviziile sunt tot din 6 in 6 luni sau la un an? Link to comment
Recommended Posts