Jump to content

Basescu Si Matizul

guru

Recommended Posts

Aseara ma suna mama, foarte incantata, si-mi spune ca eu am o masina prezidentiala :) Voia sa ma uit la stiri, unde era Basescu, si spunea ca si-a vandut celelalte masini si a ramas cu un...Matiz :D A declarat ca-i place foarte mult si este foarte incantat de aceasta masinuta. Eu nu eram acasa si nu am putut sa vad, si cum mama incurca extrem de usor marcile de masini, nu am crezut-o, asa ca am dat o google 'basescu matiz', iar ce spunea ea se confirma! :banana: Asa ca, dragi posesori de Matiz, fiti mandrii! :D

Eu si la TV si live l-am vazut intr-un Golf 5 albastru. In proprietate personala cica ar fi avut Un 407 si-un Matiz, si 407 l-a vandut. Golful in care l-am vazut in Poiana, parea acelasi in care a plecat de la intalnirea cu Jiji dupa Steaua-Rapid.

Pariez pe-un bax de Skoll ca Basescu ar veni cu Onor la o Intalnire la Polivalenta, si-ar pune si de-o liniutza cu baietzii ;)

407-ul l-o vandut lu' Stolojean.

Edited by Tommy
dar parca l-am vazut cu o Skoda Fabia albastra !

Doar poate motorul sa fi avut ceva comun cu Skoda ... Iar culoarea este albastra, numai ca e pusa pe tabla de Golf.

Edited by Bel_Ze-but
Cel mai bine ar fi sa-l invitati la o intalnire nationala, fara SPP-isti :drinkers:

Oricum se pare ca la intalniri o sa tot avem mascati, trupe NATO, etc., asa ca nu mai conteaza daca apar si cativa SPP-isti sa coloreze fonic atmosfera ;)

M-am uitat la stiri, dar Base era tot cu VW. N-am vazut nici un Matiz.