guru Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Aseara ma suna mama, foarte incantata, si-mi spune ca eu am o masina prezidentiala Voia sa ma uit la stiri, unde era Basescu, si spunea ca si-a vandut celelalte masini si a ramas cu un...Matiz A declarat ca-i place foarte mult si este foarte incantat de aceasta masinuta. Eu nu eram acasa si nu am putut sa vad, si cum mama incurca extrem de usor marcile de masini, nu am crezut-o, asa ca am dat o google 'basescu matiz', iar ce spunea ea se confirma! Asa ca, dragi posesori de Matiz, fiti mandrii! Link to comment
Abram Burel Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Va dati seama ce film misto: Base in Maty, iar in fata si in spate SPP-isti in... pai, asta e, in ce? Link to comment
guru Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Poate-i propunem sa devina membru DaewooClub Link to comment
laurentziu83 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Sa le spun si la ai mei asta, care priveau matizul meu ca pe un kkt, o musca ce trebuie zdrobita... Eu am fost mandru dintotdeauna de matiz, si am sa mai fiu, cel putin pana cand o sa am o masina mai buna decat aia. Link to comment
Tommy Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Eu si la TV si live l-am vazut intr-un Golf 5 albastru. In proprietate personala cica ar fi avut Un 407 si-un Matiz, si 407 l-a vandut. Golful in care l-am vazut in Poiana, parea acelasi in care a plecat de la intalnirea cu Jiji dupa Steaua-Rapid. Link to comment
Satori Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Iliescu parca avea Cielo. Va rog, nu il chemati in club. Link to comment
Tommy Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Excelenta idee! Cine mai poate avea 2 presedinti de tara in club ?!?! Un Matiz si un Cileo.. Le punem si colant-i si DRL-uri. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 In proprietate personala cica ar fi avut Un 407 si-un Matiz, si 407 l-a vandut. Nu l-am vazut in Vitan. Link to comment
Tommy Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 (edited) Pariez pe-un bax de Skoll ca Basescu ar veni cu Onor la o Intalnire la Polivalenta, si-ar pune si de-o liniutza cu baietzii 407-ul l-o vandut lu' Stolojean. Edited January 7, 2007 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Ii face cineva un mail sau o invitatie scrisa? Link to comment
Mircea Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Eu ii trimit prin posta autocolant! )"> Link to comment
Bel_Ze-but Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Pariez pe-un bax de Skoll ca Basescu ar veni Daca pariul il faci cu Base, chiar daca ar veni, tot tu ai pierde si berea si vreo doua-trei "visichiuri". Stie el s-o-ntoarca... Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Ma, eu zic ca se poate aranja sa vina intr-o seara. Link to comment
ToPser Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Stiam de Maty, dar parca l-am vazut cu o Skoda Fabia albastra ! Ideea cu autocolantul este f.buna chiar merita incercat ,de ce nu !? >- Link to comment
Tommy Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Fabia era B-xx-PMB. Pe cand era primul primar Link to comment
Bel_Ze-but Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 (edited) dar parca l-am vazut cu o Skoda Fabia albastra ! Doar poate motorul sa fi avut ceva comun cu Skoda ... Iar culoarea este albastra, numai ca e pusa pe tabla de Golf. Edited January 7, 2007 by Bel_Ze-but Link to comment
mike.omega Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Pana una alta aseara a tradat Matizul pentru un Snowmobil deci preferintele sunt destul de diverse si numeroase Cel mai bine ar fi sa-l invitati la o intalnire nationala, fara SPP-isti Link to comment
claz Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Cel mai bine ar fi sa-l invitati la o intalnire nationala, fara SPP-isti Oricum se pare ca la intalniri o sa tot avem mascati, trupe NATO, etc., asa ca nu mai conteaza daca apar si cativa SPP-isti sa coloreze fonic atmosfera M-am uitat la stiri, dar Base era tot cu VW. N-am vazut nici un Matiz. Link to comment
guru Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 La stirile de aseara, Base povestea cum si-a pregatit Matizul pentru iarna. Nu am vazut, dar mi s-a povestit. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Si? A citit pe forum? I-a dat Mircea warn ca nu a scris cu majuscula "Tariceanu"? Link to comment
gigi-kent Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Pe Tariceanu nu-l invitam ca la jumatea drumului se razgandeste si nu mai vine ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 http://www.presidency.ro/images/declar_avere/phpQT2L3D.pdf Link to comment
Recommended Posts