Jump to content

Cu Ce Placute Franati ?

Marci placute de frana  

184 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Placutele originale din fabrica le-am schimbat la 70.000 km, adica acum o luna, dar mai mergeau 5000 km, am pus Ferodo.

Edited by Argon
  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mult laudatele Ferodo au tinut exact 19.000 km (e adevarat ca nu le-am luat pt. rezistenta ci pt. imbunatatirea franarii).Si au avut si un regim...

Acum as vrea unele mai ieftine, ca Cielito va face foarte putini km si nu va mai vedea extraurbanul .

Doar ca si cu astea, am maxim 7000 km si, ieri, cand am fost la vulcanizare cu o schimbare de roti, am bagat ochiul la ele, si mai am maxim 3000km cu ele.

Da ce placute puneti voi de nu va tin nici o revizie? Ori sunt panarame, ori stati numai cu piciorul pe frana... Pe mine primul set de placute m-a tinut 48000 de km, iar acum am 69000 de km cu al doilea si ma mai tin lejer inca 15 mii de km. O fi ele bune, dar mie imi place sa stau la volan, nu sa tot controlez placutele de frana... Si-s foarte multumit de amaratele mele de placute de Logan la 40 de lei setul, destul de moi, totusi, dupa parerea multora, dar bune ca nu strica discurile.

Edited by laurentziu83
  • 10 years later...

Hai ca m-am ostenit eu sa sterg praful p-aici .

Eu frinez pe placute ATE si n-am de gind sa ma indepartez de produsele astora.

Apropo, graficul asta poate fi readus la viata ?

Edited by Viktor

Ate am folosit si eu pe dizel pana acum, insa la al doilea set de discuri am avut o surpriza neplacuta, unul din ele vibra de nou, drept urmare data viitoare voi incerca textar.

Am mai avut un rand de placute textar la un moment dat tot pe masina asta si nu am vazut vre-o diferenta fata de ate.

OK si Textar. Am avut pe fata la MOS si au fost in regula. Acum lucrurile sunt, intotdeauna, discutabile ! Unii evalueaza comportamentul in functie de longevitate, altii de "first bite" ... nu aduc in discutie si costul.

Eu am mers intotdeauna pe criterii potrivite unui stil de condus mai putin "civil": nu ma intereseaza longevitatea (targetul meu este de 30.000km) si tin, in egala masura", la "bite", dozare pedala si fadding (mai bine zis la absenta lui sau aparitia cat mai intarziata ..)