ileana Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Ursus combinata cu palinca. Link to comment
CARABUSU Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 In Piatra Neamt unde va opriti? Link to comment
Lucian M Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Nu stiu ce sa zic, depinde cum stabilim cu Andrei. As zice ca ar fi bine sa ne oprim in parcarea de la Petrodava sau undeva pe langa Laguna. Daca nu, la Ursuleti. Nu e rau nici la intrarea in Piatra, pe Calea Romanului. Sa vedem cum zice Andrei. BTW, soata mea zica ca nu merge (eu ma indoiesc insa ca ar vrea sa ma lase singur, musai se razgandeste vineri seara sau sambata, inainte sa plec). Daca e as merg singur, poate gasesc pe cineva sa ma "cuplez" si eu la o camera, ca mi-e urat sa stau singur. Link to comment
Wolfman Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Cred ca-i cam tarziu pentru "cuplari". In rezervatie este zapada, in rest nada! Link to comment
ovidiuc Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 (edited) Da,deci neprevazutul s-a produs.Maine trebuie sa vin la servici pana pe la 12,asa ca nu ne mai inatlnim la Buzau.O sa vin direct de la servici. Edited March 1, 2007 by ovidiuc Link to comment
uskt2005 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 OVIDIUC daca crezi ca ajungi pe la 5 in focsani faci jonctiunea cu mine si cu Moshu & Co. Link to comment
ovidiuc Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Nu stiu ce sa zic.Pot sa plec la 10 de la munca dar pot sa plec si la 14. Link to comment
CARABUSU Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Eu zic ca cel mai potrivit ar fi in parcare la Petrodava. Link to comment
uskt2005 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 (edited) In rezervatie este zapada, in rest nada! Nici la Durau? Edited March 1, 2007 by uskt2005 Link to comment
Tommy Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Deci venim incaltati de vara sau de iarna? Ca eu as schimba caucioacele. Link to comment
Lucian M Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 (edited) Carabusu, Andrei pleaca maine, adica vineri. Mie mi s-a parut ca pleaca sambata, cand as vrea sa vin eu. Daca e de ceva, vorbim vineri seara si stabilim (daca vii sambata). Daca vii vineri, vorbeste cu Andrei. Ne intalnim acolo ! Edited March 1, 2007 by Lucian M Link to comment
uskt2005 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Deci venim incaltati de vara sau de iarna? Ca eu as schimba caucioacele. Acum am gasit pagina asta: http://vremea.ido.ro/Neamt.htm Acum tu decizi daca te iei dupa ce scrie acolo sau nu "> Link to comment
andreib Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Ca eu as schimba caucioacele. SI EU. Am cef sa ma dau la masina putin iar cu gumele de iarna mai bine ma las pagubas . EU vin intradevar de vineri, plec din Iasi pe la ora 14... Link to comment
Wolfman Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Nici la Durau? Nu stiu de Durau, am sunat la cineva din Izvorul Muntelui si mi-a zis de zona aia. Link to comment
laurentziu83 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Deci venim incaltati de vara sau de iarna? Ca eu as schimba caucioacele. Lasa-le acolo, nu se stie ce inghet poate sa mai apara pana la 1 aprilie. Poti sa te dai si asa la masina. Link to comment
CARABUSU Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Am sa vad eu ce fac,e posibil sa nu reusesc sa ajung nici maine si nici sambata,sa vad daca reusesc sa termin tot ce am de facut maine si poate reusesc sa trag o fuga pana la Bicaz sambata. Ramane de vazut. Link to comment
CristiP Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Am auzit ceva acum la radio ca ar fi ceva drumuri inchise spre Cheia, parca NFS vroia sa mearga pe acolo, mai multe nu stiu si nici prea bine nu am auzit, vorbeam la telefon. Drum bun celor care pleaca diseara si distractie placuta Link to comment
Moshu Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 (edited) OVIDIUC daca crezi ca ajungi pe la 5 in focsani faci jonctiunea cu mine si cu Moshu & Co. Nu stiu daca mai apuca sa citeasca cineva din cei care pleaca dimineata, dar eu si Cielofan ajungem Sambata dimineata pe la 10. S-a schimbat schimbarea, el trebuie sa plece undeva in tara maine cu masina de servici si se intoarce dupa ora 20. Asa ca fara el nu vin, deci ne vedem Sambata. S-a dus in ma-sa si gratarul de vineri seara... ("> Daca citeste cineva, sa ne scoata de pe lista de vineri, ramane pe sambata dimineata. Drum bun! si sa ne vedem cu bine. PS Marius, ia legatura cu Laurentiu te rog! Edited March 1, 2007 by Moshu Link to comment
_romulus_ Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Si la mine a intervenit ceva (minor) care ma face sa intarzii putin. Voi pleca dupa ora 18. Link to comment
Wolfman Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Am sunat la motel pentru ultimele schimbari in rezervari, Vaxxi, Ileana si inca cineva au ajuns, cred ca acum fac nani... Link to comment
Lucian M Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Bravo lor. Eu mi-am facut bagajele pt maine. Insa intreb o chestie: ma intalnesc cu cineva in Piatra? Sau merg ca kiuhurezu singur pana la Bicaz? Sotia se simte cam rau, deci voi veni singur. Autostopisti nu iau. Deci voi fuma si voi asculta muzica, eventual voi fi atent la radare (pleaca taica-meu in Iasi si ia el detectorul LUI- ce tupeu pe capul lui ). Ma gandeam ca pe la vreo 11-12 sa ma vad cu Carabusul sau altcineva in Piatra. Cat mai luam ceva dintr-un market, pe la ora doua cel tarziu intru in parcare. Buey, sa nu radeti de numarul meu, ca va fugaresc cu bormasina ! Link to comment
Lucian M Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Pe naiba, e cu litere- si cica nu se putea preferential. Las' c-o sa va spuna baietii (in particoler, nu pe forum). Oricum, o sa fie distractie. Bormasina o iau in caza ca vrea vreunul sa mai bischireasca la masina: curatat un filtru de aer, un IAC (numai la Matiz, ca la Kalos nu incape nimic pe langa IAC), ma rog, sa fie acolo, ca nu ocupa loc in masina. Sa ma barbieresc totusi? Ca am o leneeeeeeeeee. Abia am imprimat bannerul, ultimul propus in lista. Mai ramane cu ecusonul, e ceva standard sau ni se dau ca la ultima intalnire? Link to comment
CARABUSU Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Nu ajung azi ("> . M-a chemat cineva din Buhusi care are probleme cu un utilaj in garantie si trebuie sa ma duc,din ce mi-a spus la teefon e destul de naspa si dureaza. Faceti o fotografie cu toata trupa si trimitetimi-o prin mail,si mai vreau un lucru,ora la care plecati din Bicaz. Link to comment
alx Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 Astia care suntem de departe plecam de dimineata. Link to comment
Recommended Posts