Lucian M Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Bueeeey, eu plec acusi... de acasa. Daca vede careva un aveo 5dr rosu cu banner pe luneta, luati-va dupa mine si hai la Bicaz ! Am sa iau si niste cd/dvd cu mine, poate au baietii laptoapele la ei si tragem poze/filme pe discuri. Ne vedem cam in 3 ore (poate 3 ore si un sfert, daca ma mai si barbieresc ). Link to comment
CARABUSU Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Distractie placuta tuturor,la urmatoarea intalnire de la Bicaz am sa vin,azi asa s-a nimerit. Daca faceti filmulete,poze sa-mi trimiteti si mie. Link to comment
Lucian79 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Am trecut azi noapte prin Bicaz ... picura putin dar vremea era ok. Have fun Link to comment
Wolfman Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Pe la 3.00 AM ploua chiar bine insa azi toata ziua a fost o vreme superba, aproape toata gasca este acum la Lacul Rosu. Link to comment
Englishman Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ceva poze se poate? Acum, ca-s proaspete Link to comment
Lucian M Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Deci, eu am ajuns acasa la ora 14 si 35. POzele sunt pe dvd-uri. Cred ca vi le pot furniza cei care "au fost ACOLO". Impresii: O FO BIEEEEEEETOOOOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment
Tommy Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Acum vreo 20 min si eu, am venit lejer, medie 100 si ceva. Ce pot zice.. super marfa, pacat ca am fost numai noptile.. ca zilele am avut treburi ) Asteptam grosu sa apara.. sper sa fie bine toti. Link to comment
Wolfman Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Am ajuns si noi acasa, ati fost minunati cu totii si sper ca ne vom revedea cat mai curand (poate la Costinesti la sfarsitul lui mai). Link to comment
Englishman Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Hai bre, doar vorbe , ce naiba? daca tre` sa fac o cerere pentru niste poze, fac si cerere, bat-o vina ! Link to comment
Wolfman Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Se vor pune si poze, insa e cam devreme, suntem rupti de oboseala (eu am adormit dupa 4.30 azi dimineata pana pe la 10.00 iar ieri am prins si mai putine ore de somn). Link to comment
nrares Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Motto: "Nu mai plaaaaange Tommyyyyyyyyyyyyyyyyyy" Ajuns si eu pe la ora 18. Medie orara destul de bunicica. Link to comment
uskt2005 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 A ajuns si uskt acasa si asteapta cu nerabdare urmatoarea intalnire de acest gen, A fost BELEEEEEEEEEEEEEEEA Link to comment
andreib Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 O intalnire reusita, care se ridica la standardul inalt al Bicaz I. Se pare ca locatia ne prieste f bine . Lume buna, distractie cat incape si... slagare precum :,,nu mai plange tommy'', sau ,,vine valu, ia loganu' " )"> Link to comment
laurentziu83 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Si eu am intrat in casa de 2 minute, a fost super intalnirea, cum n-a mai fost demult, speram s-o tinem tot asa. Detalii si poze mai tarziu, cablul de date nu-l am momentan. DaewooClub.Ro We are the best so fac the rest !!!!! edit by alx Link to comment
_romulus_ Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Am ajuns pe la 17:20, venit prin Borsec. nrares, ai avut perfecta dreptate referitor la drum. Intalnirea a fost super. O astept cu nerabdare pe urmatoarea. Link to comment
VAXXi Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 2 sugestive, pana se strang toate Prima seara: A doua seara: Excelenta intalnirea, una din cele mai bune Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Am facut si eu check in-ul acasa de vreo ora. Super atmosfera ce sa mai...! Ah, si sa nu uitam "Nu mai plangeeeeeee, Tommy!" Link to comment
iulia Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 (edited) Am ajuns pe la 8 acasa (20). A fost o intalnire tare faina, fara niciun fel de probleme sau neintelegeri Acum ramane sa vedem urmatoarea locatie. Se vorbea mai inainte de Costinesti, ca doar vine caldura in 2 luni, iar la masa astazi am prins un zvon si cu perioada, ca idee (nu stiu insa daca era vorba de aceeasi locatie). Astept confirmarea )"> . A, si acum ma uit la poze. Voi face si eu o selectie rapida. Edited March 4, 2007 by iulia Link to comment
ovidiuc Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Intalnire the best.Pacat ca pe urmatoarea o ratez. Link to comment
uskt2005 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Bravo Intre Bacau-Focsani P.S. Daca este vre-o "problema" cu fisierul rog un admin sa stearga postul MPG_0103.rar Link to comment
Ami Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Am ajuns si eu acasa. A fost super tare intalnirea. Drumul de intoarcere a fost un pic obositor, cel putin pentru mine. Pupici lui varu' NFS pentru ca si-a luat in serios rolul de var mai... nu mai mare ,ci mai experimentat in ale auto si lui Zmeu si Sharpe pentru ajutorul telefonic de pe drum. Pupici tututror!!! Link to comment
CieloFan Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Super super intalnirea. Am ajuns si noi cu bine acasa. Salutari tuturor si sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire Link to comment
nrares Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 ....A fost o intalnire tare faina, fara niciun fel de probleme sau neintelegeri ... Link to comment
MCojo Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Unde vezi tu problema sau neintelegere in poza respectiva ?! Link to comment
Satori Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ca lui Sharpe i s-a umflat la spate? )"> Link to comment
Recommended Posts