ileana Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Am ajuns si eu. A fost exact cum ne-am asteptat sa fie. Totul la superlativ. Link to comment
Moshu Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 (edited) Sunteti the BEST! Minunata atmosfera, nu m-am mai simtit asa de bine de mult... Multumiri tuturor pentru atmosfera si in special lui Viorel pentru organizarea "din umbra". Nu pot sa va arat prea multe acum, dar macar vreo doua neprelucate, bineinteles (Lacul Bicaz si Lacul Rosu): Edited March 4, 2007 by Moshu Link to comment
VAXXi Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Bun, deci dupa stiinta mea, toata lumea a ajuns acasa bine si zdravana, unii mai adormiti decat altii Multumim Wolfman pentru toate aranjamentele, cred c-a fost una din cele mai bine organizate intalniri de pana acum ! Link to comment
Tommy Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Durerea capului.. sau capul durerii? Daaaaa ) Link to comment
perfidus Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Asa este, toti am ajuns cu bine, chiar si cei mai "aventurieri" - dupa un periplu de 1400Km inregistrati de la plecarea de vineri dimineata (am mai facut un mic ocol de dimineata si pe la Agapia-Varatec; scuze ca nu am salutat pe toata lumea la plecare, a fost destul de matinala). La multi ani DaewooClub si sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire la care voi putea veni, oricare si oriunde va fi aceea! Poze si alte "comentarii" pe problemele "dezbatute" la fata locului, later. Acu' sunt putin obosit . Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Super misto. Intrebarea mea e totusi: de ce erau atatia cu numere de Bacau prin zona? Link to comment
CrisR Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Zuuuuper intalnirea!! Multumiri participantilor, organizatorului (felicitari Wolfman), artistilor emeriti de sambata seara care au "prestat" la melodiile tematice. Sa ne vedem cu bine data viitoare la o noua portie de dixtractie! Link to comment
xenna Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Daca o tin tot asa "artistii emeriti", urmatoarea intalnire ar putea fi la Eurovision In alta ordine de idei, super faina intalnirea, dar tare obositor drumul. Link to comment
NFS Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Super a fost. >- Ar mai fi mers o zi. S"> Link to comment
NFS Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Mdea, frumusel..., una cu mai mult munte/cer si mai putin asfalt, n-ai? Link to comment
sebian Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Alx-u' a preparat aparatura, cu minutzele lui 2 Link to comment
Sharpe Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Vinul fiert si ...berea, au incurcat degetele... Link to comment
Englishman Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Bravo ! frumos rau dupa cum se vede ! pacat ca programul meu de kk nu prea imi permite sa particip si eu...oricum simt atmosfera de mare familie. Se indura careva sa "lucreze" pe o poza de grup si sa indice care fatza apartine carui membru ? Hai va rog io... Link to comment
alx Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Nu. Pentru identificari trebuie sa participi. Link to comment
Satori Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 De la stanga la dreapta: ... fara numar, fara numar, ... nu mai plange Tommy! ... Link to comment
sebian Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited) ...xennaaaaa nu e moartaaaaa... Cine nu a pus mina pe dvd cu poze, cel facut de Rares, sa se bage pe o lista si primeste joi, la intalnire 1. x 2. y ... Edited March 5, 2007 by Sebian Link to comment
Lucian M Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Nu e moarta, se transformaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Link to comment
uskt2005 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited) @ SEBIAN > Dar cand vii la focsani nu imi aduci si mie unul ? Edited March 5, 2007 by uskt2005 Link to comment
sebian Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Normal ca iti aduc...daca vrei mai rpd, da-mi o adresa pe privat si iti trimit prin prioripost... Link to comment
xenna Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Cine nu a pus mina pe dvd cu poze, cel facut de Rares, sa se bage pe o lista si primeste joi, la intalnire 1. x 2. y ... Eu n-am pus mana pe nimic.Primesc? Link to comment
alx Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Minti! Ai pus tu mana pe ceva... Link to comment
Recommended Posts