Jump to content

Prima Intalnire Nationala Din 2007 (02-04.03.2007)

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sunteti the BEST! Minunata atmosfera, nu m-am mai simtit asa de bine de mult... Multumiri tuturor pentru atmosfera si in special lui Viorel pentru organizarea "din umbra".

Nu pot sa va arat prea multe acum, dar macar vreo doua neprelucate, bineinteles (Lacul Bicaz si Lacul Rosu):

post-2385-1173041108_thumb.jpg

post-2385-1173041119_thumb.jpg

Edited by Moshu

Bun, deci dupa stiinta mea, toata lumea a ajuns acasa bine si zdravana, unii mai adormiti decat altii :)

Multumim Wolfman pentru toate aranjamentele, cred c-a fost una din cele mai bine organizate intalniri de pana acum !

Asa este, toti am ajuns cu bine, chiar si cei mai "aventurieri" - dupa un periplu de 1400Km inregistrati de la plecarea de vineri dimineata :dizzy: (am mai facut un mic ocol de dimineata si pe la Agapia-Varatec; scuze ca nu am salutat pe toata lumea la plecare, a fost destul de matinala).

La multi ani DaewooClub si sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire la care voi putea veni, oricare si oriunde va fi aceea!

Poze si alte "comentarii" pe problemele "dezbatute" la fata locului, later. Acu' sunt putin obosit b-( .

Zuuuuper intalnirea!! Multumiri participantilor, organizatorului (felicitari Wolfman), artistilor emeriti de sambata seara care au "prestat" la melodiile tematice. Sa ne vedem cu bine data viitoare la o noua portie de dixtractie!

Daca o tin tot asa "artistii emeriti", urmatoarea intalnire ar putea fi la Eurovision :P

In alta ordine de idei, super faina intalnirea, dar tare obositor drumul.

Bravo ! frumos rau dupa cum se vede ! pacat ca programul meu de kk nu prea imi permite sa particip si eu...oricum simt atmosfera de mare familie.

Se indura careva sa "lucreze" pe o poza de grup si sa indice care fatza apartine carui membru ? Hai va rog io... :drinkers:

...xennaaaaa nu e moartaaaaa...

Cine nu a pus mina pe dvd cu poze, cel facut de Rares, sa se bage pe o lista si primeste joi, la intalnire

1. x

2. y

...

Edited by Sebian
Cine nu a pus mina pe dvd cu poze, cel facut de Rares, sa se bage pe o lista si primeste joi, la intalnire

1. x

2. y

...

Eu n-am pus mana pe nimic.Primesc? :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...