Moshu Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Super Mr. Sato. Nu va mai luati de fete va rog, ochii rosii se corecteaza imediat. Inca un moldovan in oglinda MEA?! Bey Luciane ce rosu esti: Si cheile din spatele lui El Comandante cu gipanu', prin parbrizu' jegos a lui Uskt: Link to comment
uskt2005 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Era al vreunuia curat de il faci pe al meu jegos? O zici de parca numai al meu era in halul ala Hai bre ca am glumit ) , dar e adevarat ca era un pic murdar dar se poate si mai rau Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Lasa bre, domnu uskt, nu vezi ca se lauda si el? In prima poza de fapt ne arata noile oglinzi ale bolidului de Galati. )"> Link to comment
uskt2005 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Zmeul cel rau said: In prima poza de fapt ne arata noile oglinzi ale bolidului de Galati. )"> Gresit asa e masina mea... a lui era in parcare la motel Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Atunci incearca doar sa ne pacaleasca. Link to comment
Satori Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Zmeule, ce ai cu dunga? Ce ti-a facut? ) Link to comment
perfidus Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 La pasul Bicaz - altitudine: 1256m, la capatul sirului de serpentine... ... In sfarsit, zapada! Link to comment
Moshu Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 uskt2005 said: Era al vreunuia curat de il faci pe al meu jegos? Ei nu era chiar asa murdar, recunosc ca se putea si mai rau... Dar ca sa vada lumea cu cine m-am urcat eu in masina, iote: Nu-i asa ca e simpatic?! Uite si un mandru Zmeu care nu scoate fum decat pe teava de esapament. Si un Alx very focused Link to comment
alx Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 O mana amplasata strategic! Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Satori said: Zmeule, ce ai cu dunga? Ce ti-a facut? ) Nu vedeam peisajul din cauza masinii din fata. Nu m-ai prins cand eram pe contrasens. Link to comment
laurentziu83 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Pun si eu cateva poze. Barajul la ceas de seara Ce face USKT in timpul liber Papadoiu deflorat (a doua oara) Ssssalut Shhharpppe Barajul de-aproape Cat tot vine ora pranzului... Montam firma... DJ Stancu la plataneee, in Disco Arennaaaa...aaa, am uitat ca suntem la Bicaz. Dijei, baga 600SEL !! 4 nopti si 4 zile/ai vrea sa le petreci cu mine... Baga mare Tommmyyyy!!!! Link to comment
Moshu Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Mai am pe cineva caruia vreau sa-i arat cateva poze... Si una pentru shogoru' Rares Link to comment
laurentziu83 Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Vad ca poza lui Tommy cu biciu-n mana are cel mai mare succes. Link to comment
Moshu Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Normal, toata lumea crede ca-i o sabie ninja la prima vedere si deschid poza sa vada cine-i victima. Adica e un fel de batalie intre Fat(ommy) Frumos si Zmeu cel Rau. Link to comment
Englishman Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 alx said: Nu. Pentru identificari trebuie sa participi. Deja m-am prins care si cum, multumesc frumos. ) Link to comment
Englishman Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Cred...cu biciul !( aka sabia ninja ) ) Link to comment
nrares Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Radux said: Deja m-am prins care si cum, multumesc frumos. ) Da, si? Ce-ai realizat? Acum o sa mergi la prieteni cu pozele in mana si o sa-i rogi sa se inscrie in club ca, uite, asta-i nrares care bea cot la cot cu moshu, asta-i tommy care tocmai s-a oprit din plans, etc, etc. Daca era dupa mine eu nu puneam decat poze cu locatia, nu cu membrii. Alea sa fi ramas doar pentru cei care au participat, fara nici o suparare. Link to comment
NFS Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 In principiu, care nu vrea sa apara pe forum, poate sa spuna si se rezolva. Link to comment
Moshu Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Pana la urma singurul aspect de neinteles este cel legat de neparticiparea la intalniri. Oricine este liber sa vina si sa ne cunoastem in real life. Se mai fac glume legate de "botez", dar inca n-a trecut nimeni prin asta ) Asa ca va asteptam. Din punctul meu de vedere, nu e nici o problema faptul ca apar nominalizat in fotografii. Nu am nimic de ascuns, nici macar varsta PS Rares, scuze pentru pozele cu dedicatie. Am dat-o jos pe ultima (delete). Iti inteleg foarte bine punctul de vedere bella said: Dar nu e dupa tine . Ba este dupa el. Daca nu vrea sa apara pe forum este dreptul lui, asa cum este si al tau. De ce nu postezi o fotografie cu tine aici? Tu ne cunosti, lasa-ne sa te cunoastem si noi. Link to comment
bella Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 (edited) @Moshu: Din respect pentru tine, dar si pentru ceilalti membrii ai forumului nu o sa continui discutia pe acest fagas. 1.Am fost la intalnirea anterioara de la Moeciu si am aparut si in poze. Nu mai tin minte daca am aparut in cele care s-au postat dar chiar daca as fi aparut nu as fi facut o tragedie din asta. 2.Daca vrei, o sa postez aici o poza ca sa nu crezi ca am ceva de ascuns . Ceea ce mi s-a parut nepotrivit a fost raspunsul lui rares la o rugaminte "nevinovata". Pana la urma nu cred ca s-a simtit cineva obligat sa de curs cererii lui Radu asa ca nu am inteles motivatia unui astfel de raspuns. Repet, nu imi plac discutiile in contradicturiu si nu a fost intentia mea sa starnesc o polemica. Asa ca, numai bine si sper sa pot ajunge si la alte intalniri. Edited March 12, 2007 by bella Link to comment
Moshu Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Si eu sper acelesi lucru Asa ca ne vedem la Costinesti. PS Nu este o polemica nici pe departe. Link to comment
bella Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Acum ca "ne-am lamurit" sa lasam pozele/opiniile sa curga asa cum este normal iar eu, sper sa particip cat mai curand la o noua intalnire. Numai bine. Link to comment
Recommended Posts