ileana Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Va rog sa scoateti toate pozele cu mine, toate sunt falşuri, eu nu am mancat, nu am baut, nu am..nimic. Am stat in camera, am citit din marii clasici si m-am uitat la televizor! Din cand in cand am mai iesit afara sa ma asigur ca e masina incuiata, in parcare, si cheile le am in buzunar Link to comment
bella Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Va rog sa scoateti toate pozele cu mine, toate sunt falşuri, eu nu am mancat, nu am baut, nu am..nimic... Ai uitat sa spui ca nu ai dansat pe mese Link to comment
laurentziu83 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Va rog sa scoateti toate pozele cu mine, toate sunt falşuri, eu nu am mancat, nu am baut, nu am..nimic. Am stat in camera, am citit din marii clasici si m-am uitat la televizor! Din cand in cand am mai iesit afara sa ma asigur ca e masina incuiata, in parcare, si cheile le am in buzunar Si eu la fel, dar prevazator cum sunt, mi-am lasat masina acasa, la Galati, asa ca nu am mai intrerupt lectura si teveul pentru a verifica daca masina e in parcare. > Ileana, intr-adevar, a fost un efort pana ai reusit sa aduci cheile in buzunar. S"> Link to comment
nrares Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Hooo fratilor, ca n-am dat cu parul. Nu ma deranjeaza pozele in care apar eu, m-a deranjat doar formularea Deja m-am prins care si cum, multumesc frumos..In plus, nu sunt eu cel in masura sa decida (nici nu-mi doresc asta) ce apare si ce nu apare pe acest forum. Sper ca am lamurit problema, nu am intentionat si nici nu am in plan sa starnesc flame-uri sau neintelegeri intre membrii acestui board. Link to comment
Moshu Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 @NRares> Lume rea... Ileano, vrei s-o pun pe aia fara ochelari de soare? Link to comment
dreamlike Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 (edited) .... Din cand in cand am mai iesit afara sa ma asigur ca e masina incuiata, in parcare, si cheile le am in buzunar Eu din cate imi aduc aminte de la Varlaam cheile le pastrai incuiate in masina nu in buzunar . Sau ai schimbat modelul si acuma le tii in buzunar ? Edited March 12, 2007 by dreamlike Link to comment
uskt2005 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 De data asta le tine tot in masina numai cu o singura precizare : le tine in afara masinii Link to comment
Moshu Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 De data asta le tine tot in masina numai cu o singura precizare : le tine in afara masinii Tre sa-mi schimb ochelarii... Ce draku ai vrut sa zici?! Link to comment
uskt2005 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Le tine infipte in haion, deci le tine in masina Link to comment
Moshu Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Acu' pricepui. Bine infipte chiar, as zice. Link to comment
_romulus_ Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 "Rasfoind" (a cata oara ?) prin poze, am dat de o poza... cand ajung acasa, incerc sa fac si captura la secventele filmate in momentul trecerii coloanei oficiale Link to comment
Tommy Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Si doua instant-on-uri la viteza legala, desigur ) Link to comment
_romulus_ Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Iata si captura promisa. Stergeti extensia rar coloana.avi.rar Link to comment
uskt2005 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 (edited) Sa dea dracii in el de fisier ca eu nu am putut sa-l deschid neam L.E. hai ca a mers bagat direct in BS player (e fain) Edited March 13, 2007 by uskt2005 Link to comment
Wolfman Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Eu nu am decat pozele de pe forum, nu se-ndura cineva sa-mi faca un DVD si sa mi-l trimita cu prioripost (plata ramburs)? Sau eventual un ftp de unde sa le trag? Link to comment
uskt2005 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 In momentul cand voi intra si in posesia dvd ului de la sebian care ajunge maine la moshu ti-l aduc cu prima ocazie cand ajung in BC cu tot cu pozele facute de moshu si laurentiu, sau daca vrei poti sa imi trimiti PM cu adresa ta si ti le voi trimite prin posta "> Link to comment
Wolfman Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Merci, ramane pt. cand ajungi in Bacau. Link to comment
Lucian M Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Da o adresa si incerc sa-ti trimit eu un dvd. Link to comment
perfidus Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Apropos de DVD... Sebian, ai primit adresa mea pe PM?? Link to comment
sebian Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 (edited) Am primit numai ca am fost plecat prin tara majoritatea timpului. Azi m-am vazut cu Moshu in Galati (salutam!) si i-am dat un dvd iar zilele viitoare ma ocup de multiplicare si trimitere pentru cei care mi-au dat mp Edited March 14, 2007 by Sebian Link to comment
Moshu Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Cu stima maestre. Si multumesc pentru DVD. Mi-a facut mare placere revederea, dar, din pacate cam pe fuga... Poate va fi o data viitoare, intr-un we, sa bem un vin de Vrancea dulceag si parfumat Link to comment
sebian Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Mai bine ca m-am grabit, ca pina seara tarziu am pendulat Slobozia-Braila-Galati-Tulcea Am verificat cd-ul, este ok. sper ca si dvd-ul sa fi mers fara probleme asa ca... Anunt: cei care primesc dvd-ul de la mine au bonus, pe linga cei/cele 3.5 giga de poze adunate de nrares inca 625 megi de poze primite de la Moshu Link to comment
laurentziu83 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Numai ca din cei 625 de megi de poze, o parte au fost deja colectate de Nrares, cel putin ale mele. Din pacate, nu ne-am mai sincronizat suficient de bine in asa fel incat sa fi ajuns inca de ieri pozele la Focsani. Ramane pe sambata. Link to comment
Moshu Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Numai ca din cei 625 de megi de poze, o parte au fost deja colectate de Nrares... Mai bine de doua ori decat niciodata ) Link to comment
Recommended Posts