Jump to content

Prima Intalnire Nationala Din 2007 (02-04.03.2007)

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Astfel scapa si Ileana de numarat camerele la nesfarsit
Pacat, aia cu numaratul era una din atractiile oricarei intalniri. :) )

Nu va faceti probleme, va numar! Dar fiecare va trebuie sa fie in camera, cocotati in pat, in pijamale, sa fiu sigura ca acolo dormiti :D

Tinand cont ca plec vineri dupa-amiaza (spre seara), m-am gandit sa evit valea Prahovei si de la Ploiesti s-o iau spre Cheia. Credeti ca e varianta castigatoare?

Cineva zicea ca ar fi multe camioane pe acolo. Asa ca nu stiu ce sa aleg... multe camioane sau ambuteiaj la Posada? :scarpin:

Am sunat la motel si am rezervat numarul FINAL de camere (18 de vineri la motel si una de sambata la bungalow), daca mai sunt persoane care vor sa vina sa o spuna acum pt. ca sambata nu se vor mai gasi camere in nici un caz (asa mi s-a comunicat de la receptie).

Tinand cont ca plec vineri dupa-amiaza (spre seara), m-am gandit sa evit valea Prahovei si de la Ploiesti s-o iau spre Cheia. Credeti ca e varianta castigatoare?

Da de ce nu mergi pe Urziceni-Buzau-Focsani-Bacau, ai drum european tot traseul, , poti sa mergi noaptea linistit, eu am facut drumul asta (ma rog, de la Iasi) de la 8 seara la 2 noaptea cu Maty fara probleme, mergi lejer, poti depasi toate kazanele, daca ai si detector e chiar plictisitor. De ce sa te complici noaptea prin creierii muntilor prin toate vagaunile?

Bine, daca e aglomeratie prin Colentina poti iesi pe la Ploiesti-Buzau, da si pe acolo e aglomerat. :(

De ce sa te complici noaptea prin creierii muntilor prin toate vagaunile?

De ce a trecut puiul strada? :D

Mda, ok, am prins ideea. Chestia era ca il luam pe Emi direct de la servici si asta e in drumul spre Ploiesti. Dar, ok, o luăm pe E85. Multzam tuturor celor care mi-ati atras atentia.

La transport.. nu stiu cand vin.. ca am vineri niste treburi, si nu vreau sa incurc pe nimeni. Probabil ajung pe seara. Mi-ar fi placut sa vin cu un speeder, dar asta e, poate oi gasi amatori pe drum :)

Speerdeul din mine tocmai a scos un consum mediu Bucuresti - Constanta de 11 virgula ceva. Cred ca o sa o las mai moale. :-@

Cine pleaca pe la ~16?

Am sunat la motel si am rezervat numarul FINAL de camere (18 de vineri la motel si una de sambata la bungalow), daca mai sunt persoane care vor sa vina sa o spuna acum pt. ca sambata nu se vor mai gasi camere in nici un caz (asa mi s-a comunicat de la receptie).

Cam tarziu dar daca se mai poate pentru mine o camera dubla de sambata pana duminica. As venii mai repede dar nu pot.

Mda, ok, am prins ideea. Chestia era ca il luam pe Emi direct de la servici si asta e in drumul spre Ploiesti. Dar, ok, o luăm pe E85. Multzam tuturor celor care mi-ati atras atentia.

Ce are drumul prin Ploiesti? :)

Update lista:

1. Wolfman +1, o camera de vineri

2. Iulia+ 1, o camera de vineri

3. AndreiB + Laurentziu83, o camera de vineri

4. Tommy + Ssssharpe, o camera de vineri + muulta beiutura

5. Zmeul cel rau + 1, o camera de vineri seara

6. Sebian + 1, o camera de vineri

7. alx + 1, o camera de vineri

8. uskt2005+1, o camera de vineri

9. _romulus_ +1+1/2, o camera de vineri

10. nrares + ileana, o camera de vineri

11. xenna si ami, o camera de vineri

12 pixel +1, o camera de vineri

13.Ovidiuc + 1,o camera de vineri

14. VAXXi + CrisR, o camera de vineri

15. Moshu & Co - o camera, vineri

16. Satori+Brainiac, o camera de vineri

17. Perfidus + 1 (eventual inca 1/2), o camera de vineri!

18. LucianM, o camera de sambata la bungalow

19. NFS + Emi2009 (sau NFS2009, sau Rockerii dezlantuiti) 1 camera de vineri seara tirziu.

20. Raul, o camera de sambata.

Ce are drumul prin Ploiesti? :)

DN1 bre. Initial ma gandeam la Buc-Ploiesti-Cheia-Bv-Sf.Gheorge-M.Ciuc-Gheorghieni-Bicaz. Adica pe unde am mers si data trecuta (singura exceptie fiind ca data trecuta n-am luat-o pe Cheia, ci pe valea Ph)

Ati facut lista varza dupa ce eu o reorganizasem... X(

Plecare vineri dimineata:

alx & ileana

0800: Intersectie Oltenitei cu Vitan Barzesti ora 08.00

0845: Benzinaria dinainte de podul de langa Complex Europa

1015: Buzau (cei interesati sa ia legatura cu mine pe pm sau tel sa stabilim locatia)

1400: Piatra Neamt (cei interesati sa ia legatura cu mine pe pm sau tel sa stabilim locatia)

Daca mai este cineva interesat sa se jonctioneze cu noi, rog pm sau tel. Mobilul meu il puteti lua si din Lista lui Mircea.

DN1 bre. Initial ma gandeam la Buc-Ploiesti-Cheia-Bv-Sf.Gheorge-M.Ciuc-Gheorghieni-Bicaz. Adica pe unde am mers si data trecuta (singura exceptie fiind ca data trecuta n-am luat-o pe Cheia, ci pe valea Ph)

Pai eu cred ca asa fac.

1015: Buzau (cei interesati sa ia legatura cu mine pe pm sau tel sa stabilim locatia)

Aici vine eu.Dar nu cunosc deloc Buzaul :scarpin: .Eu vin dinspre Ploiesti si propun sa ne intalnim la iesirea spre Bacau.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...