sebian Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Zi, bre, ZULU, ca bulversezi lumile Link to comment
Elfu Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 (edited) Ca de obicei... daca nu intervine nimic apar si eu. Poate ma ajuta si pe mine cineva sa lipesc autocolatul. Ileana... sa-mi aduci aminte sa-ti dau ceva. Edited January 10, 2007 by Douz Link to comment
MethodRO Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Eu nu ajung joia asta! Trbeuie sa plec urgent azi la CT. AB ne auzim la un telefon zilele astea. Link to comment
NFS Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Din pacate nici eu nu cred ca pot ajunge. Sunt baby-sitter. Link to comment
ileana Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Ileana... sa-mi aduci aminte sa-ti dau ceva. Atunci sa-mi aduci aminte sa-ti aduc aminte Link to comment
CristiP Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Pe la orele 20:00 sper sa ajung si eu, de cand zic , gasesc pe cineva cu autocolant si amabil sa ma ajute sa-l aplic? As mai avea o intreabare, de la Parcul Carol, trebuie sa trec pe la distrigaz, pe unde e cel mai scurt? Fac dreapta la pasajul Marasesti? Link to comment
SMS Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Eu am solutie de curatat geamuri (si servetele umede, daca e cazul) ca sa cureti unde il aplici. Link to comment
CristiP Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Merci, sa vad daca am ce sa aplic unde curat ) Fac dreapta la pasajul Marasesti? Nu, fac dreapta pe Cantemir si apoi intru pe Tineretului dupa care fac dreapta ca sa intru in parc, mai departe sper sa nu ma pierd prin parcul Tineretului Link to comment
Brainiac Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Mai departe urci pana la Polivalenta, insa nu treci de Sala, ci faci dreapta chiar inaintea ei, pe prima straduta. Apoi vei cobori in parcarea din spatele salii. Pentru autocolante il cauti pe Satori. Pentru montaj urmaresti instructiunile din manualul cu care se livreaza autocolantele. Desi procedura este destul de laboriasa si dureaza ceva timp, sigur te vei descurca. Sau, daca nu, dai o cuiva si...gata Link to comment
altieri Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Imi anunt si eu venirea, e prima. Sa va vad... )"> Link to comment
Tommy Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Slaba productia boabe la hectar astazi ok ok Bunaciuni: Colegii ) Si canalu 2 + 2 Colegu.. liber pina ... joia viitoare! ) Link to comment
BogdanG Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Receptionat colegu cu Coyota neagra ) Acum am ajuns si eu de la faimoasa intalnire, am montat si leji de la AB, acum pot spune ca am si eu lumina in masina . PS> mancarea a fost cam putina dar beutura e temelie asa ca acum sunt ca un cimpoi . Link to comment
CristiP Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Am fost si eu aseara la prima intalnire, dar nu am reusit sa stau decat pana pe la 21:30, cand nu se plecase spre mancarica si beuturica. Mi-am tras autocolant , multumiri inca odata lui Sharpe pentru ca l-a aplicat. Am fost impresionat de stergatoarele lui Steph P.S. Pentru membrii noi care vor sa vina la intalniri, nu e chiar asa de rau botezul Link to comment
Senna Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Nici o poza cu mine? Mie mi-au imortalizat doar degetele, cand decartam, noroc ca tocmai imi facusem manichiura Link to comment
Tigrutza Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Hmmm... nici eu n-am poza. Ce-i, domne, cu discriminarea asta? Link to comment
Tommy Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Vaaaleu.. ce mi-am facut cu pozele astea.. La 1 jumate le-am developat.. si atat am apucat sa pun.. Negresit deseara vor apare toti!!! Link to comment
CristiP Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Mie mi-au imortalizat doar degetele... ...atunci cand faceai poze? Parca ai facut si tu o poza, nu? Link to comment
guru Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Muicaaa, ce pofta-mi facurati de frape, ma duc sa-mi iau si eu unul! Link to comment
Senna Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 @CristiP Poza de care ai amintit: Link to comment
Tommy Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 (edited) Nici o poza cu mine? Mie mi-au imortalizat doar degetele, cand decartam, noroc ca tocmai imi facusem manichiura Hmmm... nici eu n-am poza. Ce-i, domne, cu discriminarea asta? :spumelagura: Mii de scuze, Steph, Senna, Tigrutza, Danker.. sper ca nu am uitat pe cineva .. noaptea intuneca si minti mai luminate ca a mea Edited January 12, 2007 by Tommy Link to comment
Tommy Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 (edited) Done Edited January 12, 2007 by Tommy Link to comment
Recommended Posts