Jump to content

Intalnire Bucuresti 11 Ianuarie

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ca de obicei... daca nu intervine nimic apar si eu. Poate ma ajuta si pe mine cineva sa lipesc autocolatul. :)

Ileana... sa-mi aduci aminte sa-ti dau ceva. :P

Edited by Douz

Pe la orele 20:00 sper sa ajung si eu, de cand zic :> , gasesc pe cineva cu autocolant si amabil sa ma ajute sa-l aplic? :D

As mai avea o intreabare, de la Parcul Carol, trebuie sa trec pe la distrigaz, pe unde e cel mai scurt?

Fac dreapta la pasajul Marasesti? :lavolan:

Merci,

sa vad daca am ce sa aplic unde curat :) )

Fac dreapta la pasajul Marasesti? :lavolan:

Nu, fac dreapta pe Cantemir si apoi intru pe Tineretului :P dupa care fac dreapta ca sa intru in parc, mai departe sper sa nu ma pierd prin parcul Tineretului :mrgreen:

Mai departe urci pana la Polivalenta, insa nu treci de Sala, ci faci dreapta chiar inaintea ei, pe prima straduta. Apoi vei cobori in parcarea din spatele salii. Pentru autocolante il cauti pe Satori. Pentru montaj urmaresti instructiunile din manualul cu care se livreaza autocolantele. Desi procedura este destul de laboriasa si dureaza ceva timp, sigur te vei descurca. Sau, daca nu, dai o :drinkers: cuiva si...gata :D

Receptionat colegu cu Coyota neagra :) )

Acum am ajuns si eu de la faimoasa intalnire, am montat si leji de la AB, acum pot spune ca am si eu lumina in masina .

PS> mancarea a fost cam putina dar beutura e temelie asa ca acum sunt ca un cimpoi .

Am fost si eu aseara la prima intalnire, dar nu am reusit sa stau decat pana pe la 21:30, cand nu se plecase spre mancarica si beuturica.

Mi-am tras autocolant :banana: , multumiri inca odata lui Sharpe pentru ca l-a aplicat.

Am fost impresionat de stergatoarele lui Steph :dizzy:

P.S. Pentru membrii noi care vor sa vina la intalniri, nu e chiar asa de rau botezul :D

Nici o poza cu mine? :mda:
:mda: Mie mi-au imortalizat doar degetele, cand decartam, noroc ca tocmai imi facusem manichiura :banana:
Hmmm... nici eu n-am poza. Ce-i, domne, cu discriminarea asta? :spumelagura:

Mii de scuze, Steph, Senna, Tigrutza, Danker.. sper ca nu am uitat pe cineva .. noaptea intuneca si minti mai luminate ca a mea :)

post-1549-1168629655_thumb.jpgpost-1549-1168629666_thumb.jpgpost-1549-1168629708_thumb.jpg

post-1549-1168629718_thumb.jpgpost-1549-1168630446_thumb.jpg

Edited by Tommy
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...