guru Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Acum , probabil ca toata lumea s-a odihnit! Sa vedem cine vine la intalnire. Link to comment
Alinutz Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Hmm ... eu cred ca o sa vin in proportie de 85% ! Link to comment
bayla Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 (edited) Salut! Ce se intampla la aceste intalniri ? As vrea sa vin si eu... asa de curiozitate... daca nu va deranjez Locul de intalnire e terenul ala mare de la garaje, din spate de pe Ispirescu??? (se intra pe la fosta Versylva ?) Oricum vreau si eu autocolant ...! Bye Nu mai folosi limbajul IRC ! Edited January 8, 2007 by guru Link to comment
guru Posted January 8, 2007 Author Share Posted January 8, 2007 Acela este locul de intalnire, te asteptam. Link to comment
EM!L Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 (edited) Nu mai trebuie sa mai zic... prezent ca de obicei! Doar sa nu intervina ceva neprevazut in program S"> . La intalnirea asta, sper ca ne vom strange mai multi. Nu ne deranjezi bayla, te asteptam, acolo e locul de intalnire "Maracana" (ce nume exotic ). Cred ca joia asta o sa fie vreme frumoasa... mai frumoasa ca joi trecuta (guru stie). Ne vedem joi, va salut Te rog, ca dupa semnele de punctuatie, sa lasi spatiu liber ! Ca exemplu, acest post, l-am editat eu Edited January 9, 2007 by guru Link to comment
alexino Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Nu promit nimic deocamdata, insa voi face tot posibilul sa ajung. Acum , probabil ca toata lumea s-a odihnit! Unii sunt mai obositi ca niciodata. ("> Link to comment
guru Posted January 9, 2007 Author Share Posted January 9, 2007 Si joi ne vor povesti de ce sunt ei atat de obositi, nu? Link to comment
dinox Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 salutare ... vin si eu la 18:00 ... Link to comment
perfidus Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Desi sunt taaare obosit, vorba lui Alexino , voi fi si eu prezent. Link to comment
EM!L Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 (edited) Din pacate, incep sa pun la indoiala prezenta mea de joia asta, programul asta incarcat ... nu promit nimic dar in schimb fac tot posibilul sa ajung macar 5 min sa va salut. L.E. Mai rezolvai din probleme asa ca ...ma aveti si pe mine pe cap seara asta in proportie mai mare de 75% Edited January 11, 2007 by Emil Popescu Link to comment
guru Posted January 12, 2007 Author Share Posted January 12, 2007 A fost o intalnire la care s-au montat dopuri abramburistice Abram Burel, Alinutz si Perfidus deja s-au specializat in montarea doapelor pe majoritatea tipurilor de masini Daewoo si Chewrolet. Asa ca ti-as propune sa le dai diploma de monatori autorizati in dispozitive abramburistice. Satori, daca avem un "Bulb Killer", cred ca si Perfidus ar putea fi numit "Mare Mester in Doape", sau echivalentul in engleza Bayla, te salutam, si te mai asteptam si la alte intalniri! "> Link to comment
bayla Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 OK! Merci ca ati fost asa ospitalieri! Mi-a placut atmosfera... si oamenii. Bineinteles, ne intalnim si joia viitoare, sper in numar mai mare. Link to comment
Recommended Posts