jonae Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 (edited) Aceasta este masinuta mea. Sunt fericitul proprietar din data de 22.12.2006. Inca nu am facut nimic special la ea in afara de sa ii pun un casetofon daewoo si capace. Din tot ce am gasit aici pe forum multe ma tenteaza sa ii pun dar cred ca prioritatea va fii jentile!! Edited January 10, 2007 by jonae Link to comment
uskt2005 Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Bine ai venit printre noi Felicitari pentru masinuta si sa o stapanesti sanatos sa te poarte milonul de km fara probleme "> Link to comment
adostar Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Misto ! La fel ca buburuza mea . Ce capace ai luat? In poze nu se vad, vezi sa vopsesti jantele negre inainte sa pui capacele. I-ai pus antena de exterior? Link to comment
jonae Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 (edited) Nu am vopsit jentile inainte sa pun capacele ... dar mie imi place cum arata si asa! Am sa fac poze si cu capacele. Antena radio imi da batai de cap, nici nu as face gaura in masinuta dar as si monta antena. Am gasit acum la o firma de computere un dispozitiv dragut care este mp3 player (se baga in locul brichetei) si emite prin unde radio care pot fi captate cu radioul din masina. Este compatibil cu majoritatea USB Stick. Ceva idei pentru antena de exterior? Edited January 10, 2007 by jonae Link to comment
adostar Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 (edited) Eu am pus antena radio de interior cu amplificare si in oras se aude la fel de bine ca cea de exterior...afara ascult muzica mai mult de pe cd. Vezi aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...=242&st=660 Post #680 Sa vedem poza cu capacele Edited January 10, 2007 by adostar Link to comment
jonae Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 (edited) Dar de mp3 playerul asta ciudat despre care am vb mai sus ai mai auzit? Si te rog sa imi spui cum se mnteaza antena. merci Edited January 10, 2007 by jonae Link to comment
adostar Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 (edited) Despre modulatorul asta fm pot sa spun ca da un sunet ciudat din punctul meu de vedere asa ca prefer un radio-cd cu mp3. Antena se monteaza foarte usor, are banda autoadeziva, trebuie doar sa scoti finita de pe stalpul din dreapta fata. Edited January 10, 2007 by adostar Link to comment
jonae Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 Si daca las antena in masina nu merge? Pentru ca am niste venici "iubitori" care nu se stie ce le trece prin cap si poate ma lasa fara ... Link to comment
Englishman Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Si cum functioneaza smecheria de MP3 din bricheta? USB-ul se "infige" cumva in casetofon, sau...cum? Link to comment
adostar Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Nu te lasa fara antena, stai linistit ca nici macar nu se vede de afara, e sub banda neagra de pe parbriz. Link to comment
jonae Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 Radux: bagi dispozitivul in locul brichetei si il el bagi usb-stikul cu mp3-urile pe el .. el emite unde radio pe care le prinzi cu radioul din masina. adostar: m-ai pierdut deja. de unde gasesc de cumparat sau macar cum arata si daca ai plz timp sa imi explici cum se monteaza merci mult Link to comment
NFS Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Uite colea, am facut eu o pt matale. (dupa "+antena +interior +matiz") Link to comment
Mircea Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Cititi subiectele dedicate. Puteti folosi cu succes functia . Detalii despre folosirea functiei gasiti in topicul dedicat din sectiunea Despre forum. Link to comment
jonae Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 (edited) multumesc tuturor moderatorilor care sar pe nou veniti calare cu chestiuni de search. nu am deschis un topic special pentru intrebarea mea si ia fost adresata lui adostar nu credeam sa fie oamenii si pe forumul asta asa intepati. imi cer scuze pentru cele spune dar mi se paru putin ciudat intr-o discutie cu cineva hop 2 moderatori calare pe mine ca caut cu search... Edited January 10, 2007 by jonae Link to comment
steph Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Dupa ce ca NFS ti-a dat mura in gura unde gasesti informatii detaliate despre problema ta mai esti si cu gura mare ... Link to comment
jonae Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 multumesc pentru ajutor NFS ... am sa incerc sa pun in practica ... Link to comment
aiptek Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Sa o stapanesti sanatos masinuta ta si cel mai important " fara evenimente" Link to comment
Recommended Posts