Bicu' Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Vaiiii...Mazzy de ce esti rau? Sperii baiatul asa de la prima "vorba", data trecuta am fost 5 (am venit cu prieteni ). Blanosulxxl daca te deplasezi din Curtea de Arges pana in Pitesti (mai exact la stadion), noi o sa fim acolo (adica eu, vorbesc in numele meu), dar sa anunti inainte ca sa nu te trezesti singur p-acolo (in principiu sambata pe la 20.00-21.00) Link to comment
Alex.T Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 NU vreau sa-l speriu. L-am pus in garda sa nu fie dezamagit. Link to comment
costinel Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Si ziceti ca sambata asta, va intalniti la Stadion pe la 8 - 9 seara? Voi incerca sa trec si eu pe acolo, macar sa cunosc pe cei mai noi membri ai Clubului pitestean. Link to comment
Bicu' Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Pai ramane stabilita ? Sambata la 9 la stadion? Link to comment
blanosulxxl Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 imi cer iertare, dar asa tarziu nu pot veni. sper ca pe viitor cand vor fi intalniri la ore mai devreme sa ne vedem. stati linistiti, nu m-am speriat deloc! Link to comment
Alex.T Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Pai ramane stabilita ? Sambata la 9 la stadion? Eu nu promit nimic. Ramane de vazut daca am treaba sau nu. Revin maine cu un mesaj de confirmare eventual. Link to comment
LemonDemon Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Ceva intalniri? Poate dupa masa aceasta sa mergem la un ceai in Ceinarie ca tot e vremea urata. Link to comment
Alex.T Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Hm...tu vrei sa ne privesti de sus din Captiva nu? ) Link to comment
Alex.T Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Avem ceva candidati pentru o intalnire sambata viitoare daca ne permite vremea? Link to comment
Cartieru Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 mazzy4you un candidat sunt eu ca doar asa am vorbit "> ,asteptam in continuare noi doritori de intaniri la nivel de pitesti.Ma inclin voie buna. Link to comment
Bicu' Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Si eu o sa zic prezent la intalnire, sper sa fie vreme buna Link to comment
LemonDemon Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Si eu sunt deacord pentru sambata, dar daca se poate mai pe la un 3-4 asa ca mai tarziu am putina treaba. Link to comment
Alex.T Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 In privinta orei trebuie sa cadem toti de acord. Mie-mi este indiferenta ora, numai voi sa veniti. Link to comment
Cartieru Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Hai ca suna bine, deja suntem 4,asteptam in continuare,pana sambata mai este timp.Noi doritori la nivel de Pitesti ? mana sus, P.S.mazz4you ai vazut ca ne strangem .Ma inclin voie buna in legatura cu ora ??? sa cadem de acord si sa vedem cand poate fiecare.LemonDemon zice 3-4 mai poate cineva atunci ? eu unul sunt de acord "> Link to comment
Alex.T Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Eu la 2 termin serviciul asa ca nu este nicio problema din partea mea. Link to comment
Bicu' Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Si eu sunt de acord cu ora. PS: Trebuie sa spal gigantul ca sa fac impresie buna? ) Link to comment
Cartieru Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Bicu'nu trebuie spalat micul gigant,daca e mai murdar are mai multa personalitate si parca pare mai mare,depinde ce fel de mizerie ai pe el , .Salutare, "> Link to comment
Bicu' Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Pai nu-l mai spal ca oricum a plouat...eventual un pic pe geamuri...nu de alta dar sa va vad mai bine ) Planuri ceva? Gen unde mergem, ce facem? Am gratarul in masina Link to comment
Cartieru Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Bicule'suna bine ideea cu gratarul .Ramane de vazut ce hotarasc ceilalti,depinde cum e vremea etc . P.s.gratarul si roata de rezerva sa nu lipseasca niciodata din masina ca nici o data nu poti sa stii ce te asteapta . se mai gasesc doritori de intanirea daewooclub.ro Pitesti ? asteptam noi participanti,si cu mare drag ii asteptam sambata in parcarea de la stadion Ma inclin voie buna Link to comment
LemonDemon Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Domnilor din pacate nu pot sa merg la gratar din motive de sanatate, dar pana la Stadion vin Link to comment
Cartieru Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 LemonDemon,ne onoreaza prezenta ta . P.s.Daca o sa fie vreme de gratar,Bicule' ,Mazzy4you ne bagam sa facem si noi niste fum nu )"> ?Va salut Link to comment
Alex.T Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Deci sa inteleg ca nu trebuie sa mananc acasa? Link to comment
Cartieru Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Sa recapitulam ? mai vine cineva sambata la intalnirea daewooclub din pitesti ,la stadion ?|sa stabilim ora si personajele .astept raspunsurile voastre>salutare Link to comment
costinel Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Sunt curios de ora...ca as veni si eu... Poate ajung, sa ne cunoastem. Link to comment
Cartieru Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Costinel,te asteptam cu mare drag,Propune si tu ora la care poti si vedem cum rezolvam >salutare Link to comment
Recommended Posts