costinel Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Pai..speram sa-l vedem la vreo intalnire urmatoare, acum am inteles ca avea de alergat pe niste coclauri, pentru niste terenuri (ne-a destainuit ca se ocupa cu imobiliare). Link to comment
Alex.T Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Data viitoare poate aprindem si gratarul Link to comment
costinel Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Ia spune-mi, Mazzy, cred ca am uitat sa-l trec la numaratoare pe colegul cu Aveo Sedan... cum il cheama? Link to comment
Cartieru Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Salutare lume,si bine v-am regasit pe forum.Intalnirea de azi de la Pitesti ,a fost una foarte reusita( parerea mea),in ciuda conditiilor meteo .Pe data viitoare,adica pe o zi cu soare ne intandim mai mult la vorba, .Mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc in realitate .Pana la intalnirea viitoare "keep in touch"(cred ca am scris bine S"> ) P.S.LemonDemon chiar a venit cu Captiva,omu "nu minte cu ce detine in ograda .Dar il asteptam si cu S-ul.ca sa vedem cum arata in realiatate. Ma inclin,voie buna Link to comment
Bicu' Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 (edited) Mazzy il aprindem cu siguranta numai sa fie vreme buna. LemonDemon multumesc pentru explicatii. Edited May 10, 2008 by Bicu' Link to comment
LemonDemon Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Nicio problema Bicu', sper ca data viitoare sa nu mai fie asa vremea urata sa putem sa ne uitam mai cu atentie. PS ata viitoare poate iesim si la o berica cee Link to comment
Alex.T Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 @costinel Il cheama samyx daca nu ma insel. Link to comment
Cartieru Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 (edited) M-am gandit ca la urmatoarea intrunire sa avem ecusoane,ca sa ne recunoastem mai bine ,si Costinel a fost de acord cu ideea "> .Am gasit intr-un topic de pe forum acest model de ecuson,am sa atasez mai jos poza. Va salut si sa stabilim cand va avea loc urmatoarea intrunire. Edited May 12, 2008 by Cartieru Link to comment
Alex.T Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Interesanta initiativa ta dar cred ca, cel putin pentru moment, suntem un grup destul de restrans si nu este cazul. Intalnirea de sambata a fost abia prima. In timp o sa ajungem sa ne cunoastem si vei vedea ca nu este cazul sa purtam ecusoane. Link to comment
siru Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Da, suntem putini, intilniri in Pitesti nu s-au prea facut in ultimul an, recunoasterea se face foarte usor: daca vezi 2 Matize langa stadion, sunt ai nostri! Link to comment
Alex.T Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Sa speram la cat mai multi membrii care se vor prezenta la stadion. Sambata am fost oricum peste asteptarile mele. La mai mare! Link to comment
Bicu' Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Noi care am fost la intalnire ne cunoastem ca a fost grupul destul de mic, dar... cine mai vine din "exterior" si nu are ecuson e de rau Link to comment
Cartieru Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Aveti mare dreptate,ideea cu ecusonul,nu este asa de buna in grupurile restranse,ma refer la cele din Pitesti,dar sa speram ca pe viitor ,vom fi mai multi .Intalnirea de sambata asta,a fost una reusita,nu ma asteptam sa vina asa de multa lume.Pana data viitoare respctele mele. "> Link to comment
Cartieru Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 (edited) Buna ziua dragii mei,sambata cum stam cu intalnirea ? mai organizam si noi ceva ?astept raspunsurile voastre.O zi buna va doresc,Slautare "> P.s. am facut rost de sticker-ere cu www.eunublochezintersectia.ro si vreau sa vi le inmanez personal+poza facuta pe loc cu el lipit . Edited May 15, 2008 by Cartieru Link to comment
Bicu' Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Pai sambata tot la 3.30? Daca nu ma duc la peste vin . Link to comment
costinel Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Mda, sa vedem ce va mai fi pana sambata... sper sa fie vremea mai frumoasa, ca sa ne putem intalni. Link to comment
Cartieru Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Da e Ok,3.30,la stadion,sa speram ca va tine si vremea cu noi Link to comment
siru Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Sper sa vin si eu, nu stau mult, dar vin. As dori sa aduca cine poate (@Cartieru ?) 1 bucata suport de numar spate cu "DaewooClub.ro" pe el. Banner de pus pe luneta cu "DaewooClub.ro" are cineva? Link to comment
Cartieru Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 @Siru chiar imi pare sincer rau ("> ,dar nu mai am suport de numar(unul am avut si eu ) dar se poate rezolva problema,facem comanda si pt.Pitesti de vreo cateva seturi. Un autocolant de pus pe luneta chiar as vrea si eu,daca poate sa ne ajute cineva pe mine si pe @Siru ,am fi foarte incantati,. Eu va pot ajuta cu sticker EuNuBlochezIntersectia.,am pentru toata lumea. Sambata 3:30 va astept la stadion,cine poate sa vina normal Link to comment
Alex.T Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Eu nu promit nimic dar mai vedem pana sambata. Link to comment
Cartieru Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Se mai anunta cineva pentru maine 3:30 la stadion ?|sa speram ca va tine si vremea cu noi Link to comment
uskt2005 Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 (edited) Faceti si voi poze la metzu' lu lemon Edited May 16, 2008 by uskt2005 Link to comment
costinel Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Se pare ca intr-adevar vom avea vreme frumoasa. Daca apare cu Mertz-ul... il pozam. Link to comment
Alex.T Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Din pacate imi voi putea anunta prezenta cu maxim o ora inaintea intalnirii. Ramane 15.30 la stadion? Link to comment
Alex.T Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Daca se mai face intalnirea imi anunt si eu prezenta. Link to comment
Recommended Posts