Cartieru Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Ma bucur intr-un fel ca nu s-a tinut intalnirea pentru ca nici eu nu am putut veni (mazzy4you stie )"> .Sa speram sa sambata aceasta ne vom strange iar.Pana atunci ,numai bine .salutare "> Link to comment
costinel Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Eu, din pacate, nu pot veni astazi...Imi pare foarte rau, dar sanatatea nu-mi permite deocamdata. Va salut pe toti si va imbratisez! Link to comment
Alex.T Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Nu este nicio problema Costinel. Pana la urma cine-si anunta prezenta sigur? Ca sa stim daca se face sau nu... Link to comment
alextreaba2 Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Salut domnilor, Eu sunt ceva mai nou pe forum,da am citit cam jumate din el Eu sunt din Valcea...ia ziceti-mi si mie cam ce faceti voi la intalnirile astea si mai ales daca e orice posesor de buburuza binevenit..ca m-am bate si pe mine gandu sa dau o fuga cu buburuza \ Ms Link to comment
Alex.T Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Bine ai venit pe forum! "> Pai...la intalniri vorbim vrute si nevrute. Oricum mereu se gaseste un subiect. Ultima oara s-a vorbit pe langa o punga de cirese adusa cu sacrificii de Dl. Costinel caruia ii multumim pe aceasta cale. Este oricine binevenit mai ales ca majoritatea sunt posesori de Matizaur. Link to comment
Cartieru Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Dragii mei colegi,timpul ,dar mai ales perioada asta cu sesiunea ,nu imi mai permite sa imi fac si eu simta prezenta pe la intalniri ("> .Imi cer scuze pentru cele 3 Absente,acumulate,am sa aduc scutire .Astept cu nerabdare sa va revad si sa mai stam la o vorba.Salutare la toata lumea "> "> "> Link to comment
DevBreak Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 @Cartieru Sa ai bafta la sesiune. Eu nu am fost la nici o intilnire (ba am avut treaba, ba nu am avut timp....). Acuma ma mut in partea cealalata a tarii... poate odata si odata ne intilnim Link to comment
Alex.T Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Sa vii si cu Sefa (Georgiana). Link to comment
Cartieru Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Mi-e dor de o intalnire ,sambata ,soare,frumos afara ,aer curat (cat se poate),companie placuta ,intr-un cuvant DaewooClub .Daca reusesc sa imi fac timp ,as venii cu cea mai mare placere ,sa mai scap si eu de stres.Pastram legatura.Ma inclin ,voie buna. P.s.ms de incurajare DevBreak,trupa daewooclub.ro Pitesti te astepta cu mare drag la intalniri. Link to comment
Alex.T Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Din pacate (dar si din fericire - depinde cum priviti problema ) astzi si maine voi fi plecat din localitate asa ca nu voi putea onora o eventuala intalnire a "familiei" din zona Pitestiului. Salutari "> Link to comment
costinel Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Si pana la urma... isi mai anunta cineva prezenta azi? Mie mi-ar conveni si mai devreme, nu neaparat la 15, 30. Link to comment
ciprianeagu Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Hai cu intalnirea de sambata asta...ca si eu am la absente...majoritatea motivate :-) Link to comment
Alex.T Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Poate e cam devreme sa ma pronunt dar cred ca se face. Link to comment
Bicu' Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 O sa trebuiasca sa venim cu umbrelute de plaja, ca altfel ne prajim... sau in cazul meu o sa ma topesc . Daca se anunta cineva eu zic prezent. Link to comment
Alex.T Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Nu incepem sa facem lista pentru maine? La mine o sa vina cineva sa monteze niste usi de interior. Sper sa termine pana la ora intalnirii... Link to comment
Bicu' Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Eu m-am anuntat, vin...asta bineinteles daca mai vine cineva. Link to comment
Alex.T Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Sa speram ca vor veni mai ales ca si-au anuntat prezenta si "fete noi". Link to comment
Antonyo20 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Daca schimbam locatia...vin 100% dar acolo la stadion la ora 15:30 e direct incubator..mai bine ne intalnim undeva..la Cornul Vanatorului...in parcarea aia..sau oriunde in padurea pe undeva ) Link to comment
Alex.T Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Pai nu putem sa ne strangem si sa ne retragem dupa? Ideea cu Padurea Trivale nu e rea. Link to comment
costinel Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Ar fi buna ideea sa ne retragem undeva, sa nu ne ucida soarele asta la Stadion. Imi pastrez doleanta de a ne vdea si mai devreme, daca voi puteti asta. Link to comment
Antonyo20 Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Deci pana la urma unde si cum ramane si cine se anunta sigur ca vine? Link to comment
Bicu' Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Eu vin dar daca schimbati ora nu stiu daca o sa mai apucam sa citim toti pe aici ora noua(eu nu ma opun schimbarii )). Link to comment
Recommended Posts