Jump to content

Intalnire DaewooClub.ro in Pitesti

cpop

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ei, se pare ca nici in acest week-end nu voi putea spune PREZENT; azi am multe drumuri de facut (o gramada de alergatura), iar maine la o taiere de mot in afara orasului...imi pare rau.

Salutari tuturor pe aceasta cale!

Eu acum am ajuns acasa de la serviciu si sunt frant. Pana mananc si fac un dus mai dureaza ceva. Cred ca ramane pe alta data. :(

Edited by mazzy4you
  • 1 month later...

Salut colegii forumisti de la Pitesti si pe toti cei de pe forum .Se pare ca nu s-a mai organizat nimic in ultima perioada,imi pare bine ca nu am pierdut nimic ,dar imi pare si rau ca nu se mai pastreaza traditia.|Poate pe viitor se anunta cineva,Cu respect ,ma inclin, Andrei

• 3 months later...

Va salut,am cazut de acord cu BICU',ca sambata asta 20-12-2008,sa organizam ultima intalnire pe 2008 DAEWOO&CHEVROLET CLUB PITESTI.In decursul acestei saptamani ,vom vedea cati ne strangem.In legatura cu ora,asta decideti si voi,eu propun 13;00,daca e bine ramane asa ,daca nu ,astept parerile voastre.Locatia ramane aceeasi.Ma inclin voie buna.

Eu sunt de acord insa la ora 13 nu o sa pot sa vin pentru ca sunt la serviciu (termin la 14).

@Cartieru De niste suporti de numere cu ChevroletClub te poti "lipi" pana sambata? Contracost binenteles.

Edited by Alex.T

Pentru suport de numere,l-am rugat pe NFS,daca poate sa ne ajute :osanale: si eu as mai vrea 1Buc,acum sa vedem daca se poate bineinteles.Eu pot sa aduc la intalnire autocolante cu "www.EuNuBlochezIntersectia.ro

In legatura cu ora,ramane sa mai vb,e ok si 14:00,sa vedem ce zic si ceilalti.

Edited by Cartieru
Pai la 14 abia "pun lacatul"...

Ma gandeam ca pana acum...15.30...

Sincer imi pare rau,dar 15:30 ,era ora de vara :D .Acum lasand gluma la o parte ,imi pare rau dar e prea tarziu ,pe la ora aia eu unul as vrea sa plec.Oricum timp sa ne gasesti acolo ai destul.