andreiorga Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Nu mai faceti planuri! Eu cred ca ne aude cineva acolo sus, si apasa pe butoane. PROPUNERE! Intalnirea sa aiba loc in parcarea supraterana de langa finante. Nu ne ninge, nu ne ploua, nu racim la ...plamani Link to comment
Alex.T Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Incerc sa-mi dau seama unde este parcarea asta si nu reusesc... Link to comment
costinel Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Cred ca se refera la cea de langa Biserica Mavrodolu, din spatele Politiei Pasapoarte si Permise. Link to comment
Alexey Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Exact, La ce nivel ? Sau suntem atat de multi de aveam nevoie de toate 3 Link to comment
andreiorga Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Exact! Parcarea de langa biserica. Ne intalnim la orice nivel, da sa fim oameni care sa ne intalnim )"> . Oricum ... mai bine sa avem un "acoperish deasupra capului " Link to comment
Alex.T Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Eu sunt de acord sa ne intalnim. De fapt sunt de acord de mai mult timp numai ca nu s-au mai facut intalniri ) . In parcare se intra pe la Flanco sau pe la BCR? Link to comment
Alexey Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Eu sunt de acord sa ne intalnim. De fapt sunt de acord de mai mult timp numai ca nu s-au mai facut intalniri ) . In parcare se intra pe la Flanco sau pe la BCR? Pe la Flanco, pe langa BCR parca e iesirea ... Link to comment
andreiorga Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 (edited) Deci: Venind dinspre cartierul Prundu, intram in parcarea BCR, facem la dreapta imediat dupa Banca ( dam coltzu ) si vom avea in fata Biserica ( nu stiu cum se numeste ) si 1pic mai in stanga veti vedea o bariera...ei bine .. pe acolo se intra in parcare. Iar iesirea duce pe strada 1mai ( in stanga este Flanco ( daca mai este), in apropierea intersectiei cu Targu din Vale. Va dau o juma` de ora sa fiti acolo. Astept !!! aveti id`ul meu pe profil Edited March 10, 2010 by andreiorga Link to comment
Alex.T Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Stai sa ma imbrac . Si daca este bariera...avem voie sa intram? Link to comment
andreiorga Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Stai sa ma imbrac . Si daca este bariera...avem voie sa intram? Este ridicata ) m`am uitat eu mai devreme. Got camera ? La ce ora ? Link to comment
Alex.T Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Hai ca esti simpatic. Intalnirile le facem in we. Ramane sa stabilim in zilele urmatoare ora, ziua si locul. Sa vedem cine mai doreste sa vina. Link to comment
andreiorga Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Hai ca esti simpatic. Intalnirile le facem in we. Ramane sa stabilim in zilele urmatoare ora, ziua si locul. Sa vedem cine mai doreste sa vina. Ce e "we" . Anyway... am fost sa-mi iau tigari si am dat o tura de centru, de unde am observat ca in parcare la finantze era deja o intrunire a vestitilor "mi-a luat mami si tati masinutza si acum tre` sa ma dau mare cu ea" Fii atent! aduc eu ceaiurile daca ne strangem mai mult de ...hai sa zicem 5 . Dar retine! Posesori Daewoo!!! Fiecare vine cu cartea de identitate, talonul si buletinul ) La noi stii cum e .. tre` sa ne intalnim 2`3...venim aici ... discutam...vor vedea si altii si `si vor zice "hai ma ca vin si eu" Vom trai si vom vedea Link to comment
cpop Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 Dar retine! Posesori Daewoo!!! Fiecare vine cu cartea de identitate, talonul si buletinul ) Succes! Link to comment
Alex.T Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Ce e "we" . Anyway... Dar retine! Posesori Daewoo!!! Fiecare vine cu cartea de identitate, talonul si buletinul we = weekend = sfarsit de saptamana Deci, eu daca nu am Daewoo, nu pot sa vin? Nu-ti impartasesc parerea. Oricine este liber sa vina. Nu ne intalnim sa ne comparam masinile. Link to comment
EM!L Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Dar retine! Posesori Daewoo!!! Pfff, bine că ai specificat... băteam drumul până acolo doar ca să am de unde să mă întorc. Link to comment
andreiorga Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) God!!!... damn it!!! Nu citeste nimeni ce scriu ? Am zis ca eu vin cu ceaiul!!! Conditia era sa fie minim 5 posesori DAEWOO. Nu am zis ca nu au voie si altii... Nu este parcarea mea!!! Ma enervati!!! Sunteti foarte tzafnosi TOTI ) va ofticati ca nu aveti Daewoo Anyway minim 5 posesori Daewoo . si ceaiul e din partea mea we = weekend = sfarsit de saptamana Sunt genul de om caruia nu`i place mistoul pe forum..dar nu pot sa ma abtin .. Am vazut ca mi`ai "tradus" ce inseamna "we" , mi`ai tradus ce inseamna "weekend" ...nu vrei sa`mi traduci si ce inseamna "sfarsit de saptamana" ? )"> sunt cam nelamurit Edited March 11, 2010 by andreiorga Link to comment
Cartieru Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) Salutam pe toata lumea "> in special membrii mai vechi.(Alex T.,Costinel,Bicu etc).Ideea nu este deloc rea si vad ca sunt ceva doritori,asa ca daca se organizeaza ceva sigur lasati mesaj.Sincer sa fiu a trecut cam foarte mult timp de la ultima intalnire.va salut respectuos Edited March 11, 2010 by Cartieru Link to comment
andreiorga Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Salutam pe toata lumea "> in special membrii mai vechi.(Alex T.,Costinel,Bicu etc).Ideea nu este deloc rea si vad ca sunt ceva doritori,asa ca daca se organizeaza ceva sigur lasati mesaj.Sincer sa fiu a trecut cam foarte mult timp de la ultima intalnire.va salut respectuos da` chiar... sunt curios cand a fost ultima intalnire? sa vad daca am pierdut vreuna de cand mi`am luat masina Link to comment
Cartieru Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 da` chiar... sunt curios cand a fost ultima intalnire? sa vad daca am pierdut vreuna de cand mi`am luat masina Citeste si tu forumul si vei afla sigur/singur cand a fost ultima intalnire. Link to comment
Alex.T Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Daca poate sa vina si Cartieru e chiar pacat sa nu ne intalnim. Nu trebuie sa fie neaparat in acea parcare. Ne putem intalni la locul obisnuit, in aer liber. Bicu, Costinel, voi ce ziceti? Link to comment
costinel Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Si mie imi convine mai mult sa ne intalnim la Stadion, la vechiul nostru loc. Si maine chiar voi veni...sa vedem acum ora convenabila tuturor. @andreiorga: si zici ca vii cu ceai pentru toti? aduci si pahare? Link to comment
Alex.T Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Tocmai am vorbit cu @Costinel la telefon si ne-am gandit ca maine la ora 16.00 este ok sa ne intalnim. Alte propuneri sau ramane aceasta ora? Link to comment
Cartieru Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Tocmai am vorbit cu @Costinel la telefon si ne-am gandit ca maine la ora 16.00 este ok sa ne intalnim. Alte propuneri sau ramane aceasta ora? Hai sa vedem cati opteaza pentru ora 16:00.Eu as vrea ceva mai devreme,14:00,14:30.Dar hai intai sa ne strangem si sa vedem cine aduce ceaiul . Link to comment
Alex.T Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Eu la ora aceea sunt la serviciu. De aceea am propus 16.00. Link to comment
costinel Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Mie imi este indiferenta ora, sunt disponibil oricand intre 13.30 si 17. Asteptam si alti doritori! Link to comment
Recommended Posts