Alexey Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Mie imi este indiferenta ora, sunt disponibil oricand intre 13.30 si 17. Asteptam si alti doritori! Eu pot fi acolo intre 12:00 si 17:00. Oricum ma duc sa vad un meci iar masina o las acolo ... o sa mai arunc cate o privire sa vad daca mai apare cineva. See ya . Link to comment
costinel Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Tocmai am vorbit la telefon cu colegul Bicu - nu poate veni, este la munte... Sa vedem daca restul colegilor se mobilizeaza. Link to comment
Alex.T Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Eu la ora 16 sunt in parcare. Daca este meci voi incerca sa parchez masina undeva vis a vis de stadion. Link to comment
costinel Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Am vorbit acum si cu Cartieru...nici el nu poate veni. In acest caz...nu mai vin nici eu. Sper sa reusim sa organizam o intalnire odata si odata, dar sa ne anuntam macar cu cateva zile inainte. Link to comment
Alex.T Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Eu dau oricum o tura pana acolo. Macar ma mai plimb putin. Link to comment
andreiorga Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 @andreiorga: si zici ca vii cu ceai pentru toti? aduci si pahare? mai are rost sa prelungesc pariul ? @Alex.T - degeaba citesc forumul . cred ca nici tu nu mai tii minte cand a fost ultima intalnire ) Anyway...Sperantza moare ultima Link to comment
Alex.T Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ne-am mai intalnit ocazional... Pe la spalatorie, prin trafic, prin fata blocului... Link to comment
andreiorga Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ne-am mai intalnit ocazional... Pe la spalatorie, prin trafic, prin fata blocului... pai ce e asta mai fratilor...o facem p bune..sau...ne pierdem timpu` pe forum ? Link to comment
Alex.T Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Pai tu vrei intalniri pentru discutii sau gangbang? Glumesc... In Pitesti suntem putini si ne intalnim cand se poate. Eu, de exemplu, am fost ieri pana acolo. Tu unde ai fost? Link to comment
andreiorga Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Eu, de exemplu, am fost ieri pana acolo. Tu unde ai fost? Am fost p`acasa...prin oras ( hey! ce faci ? me verifici... ) ? ) N`am stiut ca s`ar fi putut organiza o intalnire... Link to comment
andreiorga Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Somnoroase pasarele...pe la cuiburi se aduna...se ascund in ramurele noapte buna! ALOOOOOOO!!! Lume! Au trecut 3 zile si n`a mai scris nimeni nimic! Au infrunzit copacii si nu mai gasiti iesirea ? Link to comment
andreiorga Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Sambata la 18:00 Parcarea Davila ? Fac cinste cu o ora la parcare ) Link to comment
Cartieru Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Va salut respectuos.Sambata asta 7.08.2010 am stabilit de comun acord (cu Costinel si Alex T.),sa mai organizam dupa o lunga perioada de timp si o intalnire pitesteana .Asteptam cat mai multi forumisti sa semneze condica.Ma inclin Link to comment
costinel Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Din pacate, s-ar putea, desi am vorbit cu cei 2 colegi, ca sambata sa nu pot veni, intrucat sotia a alcatuit un alt program pentru acest week-end. Oricum, va tin la curent... Link to comment
Cartieru Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Nici o problema ,ramane sa vorbim.Salutari si sa auzim de bine "> Link to comment
Alex.T Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Eu pot sa vin si sambata si duminica. Ramane sa decideti voi. Link to comment
andreiorga Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Si uite cum s-a ales prafu` si de asta ) Link to comment
andreiorga Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Hai baietii!! ne organizam ? Link to comment
andreiorga Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Maine ? la baraj la prundu ? va luati statiile cu voi si vb din masini ) Link to comment
costinel Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Salutare, dragi colegi! Ce ziceti, incercam sa ne vedem sambata asta, 21 mai? S-a anuntat vreme frumoasa... Link to comment
Alex.T Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Vreme frumoasa este... Sarbatorit avem... Ce ne mai putem dori? Link to comment
Bicu' Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 O ora de intalnire dupa unu-doua daca se poate(am de facut o pomana...pana atunci sper sa termin). Am mai vorbit cu cineva vine si el. Link to comment
costinel Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 In urma discutiilor telefonice din aceasta seara, s-a convenit sa ne intalnim maine la orele 16, la Stadion. Sper sa ne adunam cat mai multi si sa avem parte si de vreme frumoasa. Pe maine! Link to comment
Recommended Posts