cris06 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Plafoniera are 3 fire: 1. rosu, + direct; 2. negru, - (masa); 3. alb, - (masa) contact usa. Depinde cum vrei sa se aprinda acele lampi. Daca aprinderea se va face ca la cea centrala, vei trage firele rosu si alb. Masa o vei lua de la caroserie cat mai aproape de lampa (lampi). Link to comment
TBird Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ce fel de becuri vrei sa pui ? Macar sa pui LED-uri, cablurile alea care duc la plafoniera sunt calculate si ele la un consum. Link to comment
iuli_cielo96 Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Am inteles, vreau sa pun leduri mai puternice. Ms pentru detalii. Link to comment
CFL Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Cred ca vin mai bine lampile din spate de la espero;astea au si functia on/off daca apesi pe ele.Asteptam poze! Link to comment
Antonio Preda Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 (edited) Haideti baieti! Nu si-a pus nimeni asa ceva pana la urma? Dar poti incerca cu banda de leduri impermeabila ...am sa iti arat un exemplu cum am facut eu la Tigra si urmeaza sa ii pun si la Leganza. Edited May 24, 2014 by Antonio Preda Link to comment
Recommended Posts