Jump to content

Intalnirea Dwc Ct

Recommended Posts

Se pare ca in final tot e mai bine ca in Romania noastra draga integrata in UE :-?

Cat despre trafic... in seara asta ma intorceam spre casa(cand o sa citesti tu nu mai e casa pt mine ;) ) si eram cu masina de servici, pe strada lui Mihai. Am observat eu de la distanta 2 stopuri de Octavia II dar am presupus ca nu o sa le ajung... nu mare mi-a fost mirarea cand am ajuns acele stopuri, da Octavia II, TDI. Tipu merge cu 30 kmph pe mijlocul strazii ocolind gropile cu niste miscari foarte ample, iti dadea senzatia ca era beat...

Dau sa-l depasesc prima data, vizibilitate redusa, m-am pomenit ca vine o masina din fata si n-am riscat desi poate ca aveam loc. Stau ce stau in spatele "soferului" asta pana vad liber in fata si dau semnal, cand dau semnal stanga imi franeaza in fata, desi gropile se terminasera :)

L-am flashuit de vreo 2 ori in ideea ca poate realizeaza faptul ca incurca circulatia dar nuuu, nici gand, asa ca l-am depasit cat mai repede de frica sa nu patesc ceva din cauza lui. Si mai interesant e ca dupa ce l-am depasit vad in spate pe unu cu o duba, mai nebun ca mine! :wallbanger:

PS: asfalt curat celor care merg cu pozitiile noapte pe E 60 si nu au decat un singur bec functional in cele 2 stopuri din dotare!

.... sa stii ca pe langa imbulzeala de masini care fara faruri si semnalizari, care fara frane si soferi cu carnet in Monrovia se circula bine si mai ales:

- se da prioritate la cei care doresc sa schimbe directia de mers;

- toate scolile au agenti care asigura traversarea copiilor in siguranta;

- nimeni nu depaseste coloana si mai ales se sta cuminte la singurul semafor din oras;

- se semnalizeaza cu mana (pentru dreapta numai daca ai pasager in dreapta)

- nu de putine ori se da prioritate de trecere pietonilor in zone aglomerate chiar daca nu este trecere prin punerea semnalelor de avarie.

Mai zici ceva?

Ai mai uitat sa precizezi ca masinile nu mai au oglinzi retrovizoare si proportia covarsitoare de oameni fara mana dreapta/stanga (in functie de locul ocupat in masina), agentii sunt dintr-aia de carton (cum sunt si pe la noi), iar statul la semafor e fascinant, mai ales noaptea cand cele trei culori se schimba alternativ si toata lumea vine ca la discoteca sa stea la semafor. In rest se circula excelent!

Drum bun tuturor iar daca auziti o bufnitura pe sub masina noaptea nu va speriati, o fi vreun negru care se intorcea de la crasma, caz in care sunteti acoperit de Noul cod rutier, care prevede ca pietonii negrii nu au voie sa circule noaptea fara vesta si triunghi reflectorizant.

Edited by dreamlike
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...