zack Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Daca ar fii, acum mi-as lua un lacetti...cu motor de 1,6 si ceva dotari... De kalos sunt foarte multumit...nici o problema pana acum, consumul este de 10% in oras si 7...7,5 in afara(unde merg cu viteze pana la...150 km\h). Recomand kalos/aveo, din toate punctele de vedere. Este (dupa mine) cea mai OK masina calitate/dotari/pret. Link to comment
zalmoxis Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Suzuki SX4 1,9 AWD !!..... Link to comment
ramo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 buna "ce sa aleg..." e si problema mea. sunt indecisa intre un Matiz cu 7500 euro sau un Spark cu 7200 euro. poate cineva sa-mi spuna si mie, o necunoscatoare in materie auto, care e varianta cea mai buna, avand in vedere ca masina o iau cu credit si ca o voi folosi doar in oras. mersi Link to comment
Satori Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 E mai ieftin Sparkul? Poti sa spui exact versiunile? Link to comment
Lucian M Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Poate ca e pret CIP la Spark... Link to comment
gxg Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 (edited) Salutare. Si eu am nevoie de un sfat in privinta alegerii unei masini de ~10.000 cip (~12.300 DDP) ar fi Hyundai Accent diesel (+design nou, dotari suficiente,revizii relativ ieftine din cate am citit, - pret de revanzare(cred), am inteles ca se cam asteapta dupa piese daca e sa cada ceva) Opel Astra Clasic diesel (+un pret de revanzare mai mare decat hyundai;-nu stiu cum e cu reviziile, design cam invechit) New Opel Corsa (la banii astia am inteles ca nu are aer conditionat) Si daca se poate sa-mi spuneti care are tinuta de drum mai buna(n-am mers decat cu un opel astra caravan si am fost multumit de suspentii , dar as vrea sa stiu cum stau si celelalte masini, daca sunt sau nu rigide) Edited March 9, 2007 by gxg Link to comment
Recommended Posts