Castravete Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Astazi am o intrevedere cu BOSSul Chimoparului si am nevoie de niste date exacte , pe care din pacate nu am timp sa le obtin singurel si acum : date tehnice referitoare la lichidul de frana destinat tuturor modelelor daewoo sau chevrolet , datele tehnice ale antigelului folosit , si presupun ca la solutiile de spalat geamuri ( iarna/vara ) nu se poate pune problema de asa ceva - ma refer la specificatii Orice informatie este bine venita , asta daca cu siguranta va intereseaza. Ceea ce va pot spune cu siguranta , si garantez , este ca produsele sunt de buna calitate .. si nu imi bat gura aiurea , sau bravez inutil. Vreau sa pot aduce la intalniri , diverse produse chimopar pentru masini .. Iar din partea forumului , presupun ca un simplu banner cu link ar fi mai mult decat suficient.. oricum pe tema asta vbim apoi si vbim daca e si diseara , astept cu nerabdare datele tehnice .. Link to comment
iuzar Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 si noi nu avem voie sa stim mai exact despre ce e vorba?.... sau e secret?... Link to comment
Castravete Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 nu e nimic secret .. .. mdeci pe baza statisticilor siteului .. am vorbit cu Bossul , sa ne sponsorizeze .. in seara asta stabilim ce si cum si in ce fel .. si aporturile ambelor parti .. Link to comment
csergogaby Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 sunt interesati de reclama si in tara? de exemplu in Iasi Link to comment
VIPER Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Eu zic pas... Nu fac teste, no offense... Link to comment
Castravete Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Biensur , avem participari la expozitii in toata tara .. si cand o sa mai fie una pe acolo , ne cuplam cumva. Ultima expozitie de profil s'a tinut la Bacau ( destul de aproape de tine ) si am auzit ca o sa mai fie la Piatra Neamt putin mai incolo , asa ca daca e sa se aranjeze cumva , se vor putea distribui "cadouri" si in zona respectiva ! Link to comment
Castravete Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 Eu zic pas... Nu fac teste, no offense... Ce TESTE mey ? ca aici nu e vba de teste ! e vorba de sponsorizare. Produsele sunt super testate inainte sa iasa pe piata oricum ! ... Link to comment
ovidiuc Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 La lichid de spalat parbrizul ma bag. Link to comment
FLEX Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Tot lichid de spalat parbrizul ... Link to comment
strumfuadi Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 :-D io vreau zeama de pambriz!!! Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Toata lumea vrea zama de parbriz. Asta se consuma. Antigelul si lichidul de frana nu prea sunt consumabile. Merg zeci de mii de km si sunt si bataie de cap sa le schimbi. Link to comment
zalmoxis Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Toata lumea vrea zama de parbriz. Asta se consuma. Antigelul si lichidul de frana nu prea sunt consumabile. Merg zeci de mii de km si sunt si bataie de cap sa le schimbi. Mai ales antigelul !!!.... :?: Da' tzuica nu face Chimoparul asta !?!? Link to comment
Castravete Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 face un surogat al tuicii. .. alcoooool d'ala rafinat de nu stiu de care .. Link to comment
florinbad Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 fftopic: Intr-o galeata de 10 litri cu apa se pun 2 pastile maron (sunt mari cat moneda de 500 lei) si se agita foarte bine...Iese o tzuica, mama-mama! Partea proasta este ca trebuie s-o bei cam intr-o ora, ca pe urma ii scade taria! Link to comment
zalmoxis Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 face un surogat al tuicii. .. alcoooool d'ala rafinat de nu stiu de care .. ..METILIC NU !?!?!?!?...... Link to comment
claz Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Lasa-ma cu mitilicu'... sa nu mai aud! Liquidus parbriziensis - votat! Link to comment
sprite Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Iar din partea forumului , presupun ca un simplu banner cu link ar fi mai mult decat suficient.. oricum pe tema asta vbim apoi si vbim daca e si diseara , astept cu nerabdare datele tehnice .. Pai vezi intai cum e cu banneru'... vorbeste cu Vaxxi. Lichid parbriz votez... Link to comment
danuzz Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 zamlik de jeam... care sa curetze si zapada..eventual... Link to comment
Satori Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Kalos: Agent racire pe baza de etilenglicol Lichid de frana: DOT 3 sau DOT 4 (asa scrie) Asta voiai, nu? Votat lichid de parbriz. Link to comment
NFS Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 N-AM INTELES NIMIK !!! Parbrizol sa fie! Link to comment
Castravete Posted October 15, 2004 Author Share Posted October 15, 2004 Mdeci vad ca pollul inclina spre mucificator de parbriz .. atunci d'asta sa fie pentru inceput ! , sondajul il mai las o leaca sa vedem ce si cum Acum urmeaza sa vedem ce cantitate ! Enjoy Link to comment
florinbad Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 fftopic: Doamne, tare zapaciti mai sunteti! Iata ce-a ajuns bietul lichid de spalat parbrizul: OvidiuC si Flex : Lichid de spalat parbrizul Strumfuadi : Zeama de pambriz Zmeu : Zama de parbriz Zalmoxis : TZUICA !!! Claz : Liquidus parbriziensis Sprite : Lichid parbriz Danuzz : Zamlik de jeam Satori : Lichid de parbriz NFS : Parbrizol Castravete : Mucificator de parbriz Link to comment
sprite Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 ...da, dar trebuie apreciat ca nu exista nici o repetitie in denumiri! Link to comment
zalmoxis Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Mdeci vad ca pollul inclina spre mucificator de parbriz .. atunci d'asta sa fie pentru inceput ! , sondajul il mai las o leaca sa vedem ce si cum Acum urmeaza sa vedem ce cantitate ! Enjoy Cred ca pentru toamna asta ne ajung ne-ar ajunge un hectolitru...kiar un kilolitru daca stau sa ma gandesc bine!!.... Link to comment
brusli Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 lichid de geam transparent fata Link to comment
Recommended Posts