Jump to content

21 Ianuarie

keluboss

Recommended Posts

:( incredibila coincidenta la chiar doi ani de cind Toni Alexe a murit intr-un accident rutier o noua tragedie

" Atleta Maria Cioncan a decedat azi într-un accident de maşină petrecut în Bulgaria

Atleta medaliată cu bronz la proba de 1500 de metri de la Jocurile Olimpice din 2004 a decedat în urma unui accident de maşină, murind la momentul impactului. Accidentul a avut loc în Bulgaria, sportiva întorcîndu-se dintr-un cantonament din Grecia. Cu 20 km înainte să intre în Plevna, Maria Cioncan a derapat şi a intrat într-un copac, murind pe loc. Ambulanţa a venit, a constantat decesul însă nu a dorit să ridice corpul sportivei! Abia după o oră a sosit poliţia bulgară. Corpul sportivei se află la morga din Plevna. Duminica următoare ar fi trebuit să participe la un concurs puternic, la Grand Prix-ul din Moscova. Se pregătea pentru Europenele de sală din martie, de la Birmingham.

Antrenorul a declarat pentru Mediafax: „Nu pot vorbi nimic. Nu ştiu unde mă aflu, nu ştiu ce s-a întâmplat. Ştiu doar că Maria a murit şi eu am fost în altă maşină şi nu am putut să o ajut cu nimic”

Antrenorul sportivei, Ştefan Beregszaszy, se afla într-un alt autovehicul. Maria Cioncan ar fi împlinit în acest an, pe 19 iunie, 30 de ani."

GSP

RIP... orice comentarii sint inutile