svr Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Ambagat numai OMV de 95 fara Plumb pana cand am pus gaz pe masina. Link to comment
Esperatul Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 (edited) Eu in ultimul timp pun de la Luk sau MOL. La inceput am folosit MOL, apoi dupa unele experiente neplacute cu benzinaria de pe Iuliu Maniu si inca una din provincie am trecut la LUK( de pe Mihai Bravu sau la iesirea spre SelGross pantelimon) si a fost Ok. Apoi, din motive de locatie am folosit OMV de la Vatra Luminoasa. Dupa ce am alimentat de la baietii astia am fost si in service pentru niste reglaje. Apoi masina a inceput sa zvacneasca in mers ceva de speriat pe benzina. Am reglat bujii, folosit Casite, etc, degeaba. Acum am trecut iar pe MOL(de pe Ramnicu Valcea) Premium si masina si-a revenit spectaculos. Asa ca eu nu mai pun ever de la OMV. Edited April 12, 2006 by Esperatul Link to comment
Wolfman Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Din septembrie pun doar Top Premium 99+ de la PETROM. Inainte puneam MOL Tempo Plus 98, mai scumpa si mai proasta decat cea folosita acum... Link to comment
andreib Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Petrom 99, experiment pe nubira: 1. e scumpa, mult prea scumpa pt cati km fac eu (cu aproape 0.38ron mai mult decat luk95) 2. nici o imbunatatire de performanta fata de luk95 3. consum mai ridicat decat luk95 (8.6%, 160km extra, 60km urban) Concluzie: din pdv-ul meu nu o sa mai incerc asa ceva si revin la luk95 Link to comment
luck33ro Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Petrom 95 pare ok... fara probleme si cred ca e si cea mai ieftina... culmea de la shell am avut mereu apa in benzina... bine ca s-au carat Link to comment
costinel Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Eu in Matizul meu am folosit urmatoarele tipuri de benzina: Lukoil 'Euroluk 95 ' - cel mai bun raport pret/calitate, masina merge frumos, nu tremura, are "zvac" Agip 'Premium 95 f.p.' - tot cam ca anterioara, consumul parca e putin mai mare (nesemnificativ) Agip 'Super plus fara plumb' - nu se simte o diferenta notabila, in schimb creste consumul Am mai bagat si de la OMV, PETROM 'Premium 95 f.p.' dar nu mi-au placut performantele dinamica ale masinii (nu demaraj, zgomot mare la motor, etc). ps: de cele mai multe ori am folosit statiile PECO din Pitesti. Link to comment
AdiD Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Mol f.p. 95 OK! de la Petrom am furato de mai mule ori - in general mai proasta, uneori cu apa sau inlocuitori! Link to comment
AirBoy Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ca si o "relansare" a topicului Benzina-mare atentie! . In chestionar v-as ruga sa votati benzinaria la care alimentati de obicei. Va rog sa si argumentati. Doresc acest chestionar pentru a evita problemele pe care le-am avut si eu din momentul in care am alimentat la Lukoil Gheorgheni (HR). Mi-a frecat Matizu de am ajuns in service la curatat de injectoare si resetat ECM. Au fost baietii de treaba si am platit doar cu promisiunea ca voi baga numai de la Petrom, asa zic cei din service ca Petrom ar fi sigura. Personal am bagat benzina pana acum de la Rompetrol, Petrom, MOL si Lukoil. Ultima insa m-a pus pe probleme. Link to comment
s3bby2000 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Cea mai buna firma mi se par OMVul urmata de MOL.Inainte alimentam de la Shell dar am avut o data surpriza sa gasesc apa in benzina si m-am lecuit. Link to comment
nrares Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 (edited) Bag de oricare mai putin de la Petrom si Rompetrol. Chiar nu am preferinte. Alternez benzina cu plumb cu cea fara, aparent motorului ii place la nebunie. Are 157k si nu da nici un semn ca ar avea probleme. Oricum votul nu are nici o utilitate, nu cred ca cineva isi va schimba preferintele sau antipatiile in functie de rezultatul acestui poll. Edited July 18, 2006 by nrares Link to comment
Moshu Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Numai Rompetrol, si benzina (95 sau 98 FP) si gaz. Foarte multumit si de produse si de servicii. Totusi gazul mi se pare cam scump (18500), fata de alti furnizori (am luat si cu 16500 din tara). Iar masina toarce ca o pisica. Fill&Go ! Link to comment
Wolfman Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Am alimentat cu 26l de OMV SUPER 100 si am mai pus un flacon de aditiv WURTH pt. desfundat injectoare - diferenta mare fata de tot ce am folosit pana acum. Link to comment
Andrey1 Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Eu majoritatea datilor pun Petrom Eco Premium 95, si cateodata OMV sau Agip. N-am observat diferente in functionarea masinii, doar la consum, pe care l-am calculat recent la un drum lung de vreo 1900 km, cu Petrom imi ia 6,5l/100km, si OMV 7,5l/100km De ce asa diferenta, nu ma intrebati...asa ca eu am votat si raman cu Petrom. Link to comment
hades Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Numai Rompetrol, foarte multumit de benzina si de sistemul de plata (fill&go). Niciodata Petrom... Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 De obicei pun Mol95 si cand e promotie sau ceva pun Super99 de la Petrom care rupeeeeee. In weekendul asta am pus de la Rompetrol benzina de 98 ca eram aproape pe zero si toate celelalte benzinarii din zona erau no-name-uri. Am luat chiar de la benzinaria din poarta rafinariei (Petromidia) si nu cred ca stiu destule injuraturi ca sa imi pot exprima corect sentimentele care le-am avut pe drumul spre Bucuresti. Ma rugam de masina sa accelereze. Fiecare depasire trebuia sa mi-o calculez indelung. Pot zice ca mi-a pus chiar viata in pericol o data. Si am iesit si cu un consum de 10% pe drumul Vadu (25km nord de Constanta pt cei care nu stiu) - Bucuresti. Asta de la cat am apasat pedala aia ca sa vad un rezultat. Dupa ce ca are un pret gigantic, 4 RON fata de 3,8 la Super99 este sub benzina de 95 de la Mol. Nu mai vorbim de diferenta fata de benzina de la Petrom. Nu o recomand nici la dusmani. Data viitoare cand ma apropii de zero cu benzina mai degraba pun de la Joe&Son vreo 5 litri. Ah, da. Si am uitat de sistemul ala tembel de la pompa: inainte sa ridici pompa trebuie sa apesi nu stiu ce buton ca doar s-au smecherit si au bagat sistem nou de plata la pompa. Patriciule, mori! Link to comment
Matizel Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Zmeule acum eu sunt patit. Cand puneam OMV hai era ok nu simteam mari chestii. Am pus de la Rompetrol si taticu zbura de sub mine. Am revenit la OMV caca ma rog de ea sa accelereze. Cred ca totusi e si in functie de zona si orasul in care e benzinaria. Nici eu nu il iubesc pe Paturiciu da o sa pun de la Rompetrol ca mi se pare cea mai buna benzina. Link to comment
Alezz Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Data viitoare cand ma apropii de zero cu benzina mai degraba pun de la Joe&Son vreo 5 litri. Joe&Son sunt distribuitori benzina MOL (ii vad cand descarca la statia de la Cinema Lira) banuiesc ca difera doar aditivii bagati la pompa. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Nu stiu de unde pun Joe&Son dar eu am vazut ca au si cisterne proprii. @Matizel: de benzina de 95 de la OMV nu mai vorbesc: tremura masina de zici ca vrea sa se dezmembreze. Nu am incercat-o inca pe aia de la 100. De la Rompetrol am pus chiar din poarta rafinariei, adica de la Petromidia din fata. Daca si acolo fac manarii... Link to comment
kornelush Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 (edited) ROMPETROL de la statiile fill and go daca locuiti in galati de langa billa si de langa apollo Edited October 8, 2006 by kornelush Link to comment
laurentziu83 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Si esti multumit de rompetroale? Matizul imi mergea ca naiba cu benzina de la ei de pe vremuri. Cand voiam sa merg cu 110 constant simteam ca trebuie sa strivesc mai mult acceleratia fata de Lukoil. Link to comment
costinel Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Mai nou, de vreo 2 saptamani (dupa discutia avuta cu var care are Solenta - a schimbat filtrul de benzina si a gasit numai namol, alimentand doar de la Agip) am folosit exclusiv benzina de 95 f.p. de la PETROM (atentie, sucursale, nu francize). Prima impresie - demaraj mai bun (decat cu benzina Agip sau Lukoil). Consumul inca nu am reusit sa-l fac, desi varul meu sustine ca, cu aceeasi cantitate ca inainte, face cu vreo 20 - 30 km mai mult. Cand voi avea drumuri mai lungi si timp, voi incerca sa-l calculez. Numai bine! Link to comment
CARABUSU Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 De la Rompetrol nu mai pun niciodata,imi mergea ca naiba masina,acum pun de la OMV si sunt foarte multumit,de la Lukoill pun foarte rar dar e destul de buna si benzina de la ei. Link to comment
URX Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Folosesc OMV 95.Dupa parerea mea este cea mai indicata.Folosind benzina de la Luckoil am avut neplacuta surpriza de a avea un relanti neregulat,consum mai mare si opriri al motorului in relanti. Link to comment
hawkeye Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 M-am uitat azi pe site-ul MOL si ei sustin ca benzina de 95 tempo plus (singura de altfel) are continut de sulf pana in 50. Lucru care se intampla si la benzina de la Rompetrol + dar care are un pret cu aprox 3lei/litru mai mare. In situatia asta se justifica rompetrol+ sau mol ar trebui sa fie ok? Cu kalos-ul am fost multumit o perioada de mol dupa care am trecut pe rompetrol deoarece mi se parea ca e mai buna. Mentionez ca motorul meu este Euro4 si nu tin neaparat sa alimentez cu benzina de 98. Link to comment
alx Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 vrei sa zici 0.3 lei, da? Nu va inteleg pe cei care puneti de la Luk... Orice am incercat de la ei mi s-a parut naspa (benzine si motorine). EU merg cu Mol sau Petrom (rar) si nu am probleme de nici-un fel. Link to comment
Recommended Posts