VAXXi Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Cred ca Lukoil, in perioada cand Rompetrol facuse 4,2 lei benzina de 98, la Lukoil era inca 3,8. Link to comment
Tyby_G Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 MOL Tempo95 - 3.85 Ron/L. Nu stiu daca e scump sau nu pentru ca nu am idee de preturile celorlalti si nici nu prea ma intereseaza. Cand am luat masina am mers vreo saptamana cu Rompetrol, odata era sa raman fara benzina si am bagat de la prima benzinarie, care s-a nimerit sa fie MOL. Masina a mers mult mai bine si nu am avut nici o problema in aceasta privinta. Link to comment
Cumnatu Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Cred ca Lukoil, in perioada cand Rompetrol facuse 4,2 lei benzina de 98, la Lukoil era inca 3,8. Am trecut azi pe la Lukoil si se pare ca au acelasi pret la cea de 95 fb cu cei de la Moll, parca la moll era cu ceva intre 1-4 dupa acel 3.8 dar am mai mare incredere in Moll si diferenta e infima. Link to comment
EM!L Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 A mea tot cu Efix/Rompetrol pare sa fie cea mai incantata. Restul fie nu-i plac, fie le termina repede. Efixul pare sa fie solutia de mijloc. Link to comment
Lucian M Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Mai- nu stiu ce au facut astia cu efixu', dar se pare ca benzina e iarasi in parametrii de la inceput. Foarte incantat de ea. E ceva mai scumpa, insa merita. Si stiti ce ziceam acum ceva timp de efix... Link to comment
SmartTony Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Efix 95. Masina este incantata si merge ok, iar consumul este acelasi de cand o am. P.S. - Benzina de la MOL este luata tot de la Rompetrol (asta o spun din surse sigure), probabil difera aditivul (o galeata la o cisterna). Link to comment
andrei_xxl Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 (edited) Petrom, Eco Premium fftopic: Ce benzinarii mai au benzina cu plumb? Pana acum stiu decat Rompetrol si Petrom. Edit : Ce-i aia "Joe&Son"? Edited April 15, 2008 by andrei_xxl Link to comment
VAXXi Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Nu mai exista benzina "cu plumb", cea care e vanduta acum sub numele de "cu plumb" este de fapt "fara plumb" aditivata. Mai au si la Lukoil. J&S este o benzinarie obscura de prin zone mai indepartate de capitala. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Se gasesc si prin Bucuresti Joeendsan. E una prin zona Foisorului. Link to comment
cata30 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Mol - Tempo 95 - in general. OMV Carrera 95 - rar. Petrom 95 - tot rar. Rompetrol Efix 95 - foarte rar. Ultima dintre ele mi-a facut o impresie proasta, in ciuda opiniei generale ca e buna.. Link to comment
Raresh20 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Aveo papa numai MOl 98...si rar Carrera 100 Link to comment
Cumnatu Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) CEL MAI RELEVANT CLIP IN DOMENIU ( pe care l-am vazut ) deci terminati-va cu prostiile de bani aruncati pe geam ! http://www.youtube.com/watch?v=0QGCYLwTCGI Asta daca ii credem pe ei si nu stiu de ce nu am face-o. + ca evident e irelevant ce benzina folosesti cand stai la coada in trafic. Si asta fara nici o analiza tehnica, ci numai e logica. Hai sa zicem ca afara POATE pt placebo vostru e buna una mai ridicata octanic. Eu am experimentat cam vre-o 10 tipuri ( marci / cifre ) si pot sa zic ca NU conteaza cifra octanica la ce timp scoate sau cum trage ci numai producatorul ( asa cum am mai descris prin alte posturi ) Edited April 23, 2008 by Cumnatu Link to comment
Salex Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Am bagat Carera de 95 de la un PetromV acum citeva zile si am fost putin surprins de reactia masinii. Mult mai sprintena, dar si mult mai flaminda (a sarit de la 13,2% la 15,4%) in conditiile in care, recunosc, am cam dat in ea ca la fasole, stimulat putin si de vioiciunea cu care raspundea ... Link to comment
Lucian M Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Dupa ce cu efix 95 am scos sub 8%, in conditiile in care am tras de ea mai tare, insa de la SV acasa am mers linistit- ma declar multumit de "noua" benzina. Am pus ieri de la petrom- naspa- nu se mai infige. Am pus doar de 40 ron, urmand ca atunci cand merg in Piatra sa fac plinul cu efix. Observ ca in perioada cat tine reclama, benzina e f buna. E doar parerea mea? Link to comment
Razv Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Si eu tot efix bag ( inainte bagam carrera 95) ... parca merge mai lin masina... Link to comment
EM!L Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Observ ca in perioada cat tine reclama, benzina e f buna. E doar parerea mea? Si parerea mea despre Efix e in continuare buna. Cel putin masina mea merge bine (mai bine) cu Efix Link to comment
tolin Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 ... Observ ca in perioada cat tine reclama, benzina e f buna. E doar parerea mea? Cred ca s-a prins si Patriciul, cat e reclama e coada la pompa si n-au timp aia sa fure. Link to comment
SmartTony Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Veriti-va insa de statiile "Partener". Benzina este de multe ori "adapata". Eu am patit-o asta vara la Tuzla (am facut si plinul), au ras toti de mine cand am povestit. Ma rugam sa se termine. Nu s-a simtit in consum, dar s-a simtit in putere. Link to comment
Lucian M Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Am fost in Targ, dar am pus petrom, de putini bani, cu toate ca era si un partener rompetrol. O sg data am alimentat de acolo si nu mi-a placut cum s-a comportat masina. Deci ori petrom 95 ori efix (dar de la firma "horiginala", nu de la parteneri). Link to comment
Alezz Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Azi am fost la MOL ai am avot o alta surpriza...iar au scumpit benzina...si euro a scazut cu 2,50ron...ei o scumpesc...abia astept sa vina gazul . Link to comment
VFX Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Da, 3.96 parca de 95 si 4.5 de 98...HUO!!! Link to comment
Tyby_G Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Aia de 98 era EVO? Mi se pare o diferenta prea mare de la Tempo95 la Tempo98. Apropo, cea de 95 in Galati era dimineata 3.92. Link to comment
Recommended Posts