Jump to content

Ce Benzina Utilizati Cu Predilectie?

Ce benzina utilizati?  

679 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

MOL Tempo95 - 3.85 Ron/L. Nu stiu daca e scump sau nu pentru ca nu am idee de preturile celorlalti si nici nu prea ma intereseaza. Cand am luat masina am mers vreo saptamana cu Rompetrol, odata era sa raman fara benzina si am bagat de la prima benzinarie, care s-a nimerit sa fie MOL. Masina a mers mult mai bine si nu am avut nici o problema in aceasta privinta.

Cred ca Lukoil, in perioada cand Rompetrol facuse 4,2 lei benzina de 98, la Lukoil era inca 3,8.

Am trecut azi pe la Lukoil si se pare ca au acelasi pret la cea de 95 fb cu cei de la Moll, parca la moll era cu ceva intre 1-4 dupa acel 3.8 dar am mai mare incredere in Moll si diferenta e infima.

Mai- nu stiu ce au facut astia cu efixu', dar se pare ca benzina e iarasi in parametrii de la inceput. Foarte incantat de ea. E ceva mai scumpa, insa merita. Si stiti ce ziceam acum ceva timp de efix...

Efix 95.

Masina este incantata si merge ok, iar consumul este acelasi de cand o am.

P.S. - Benzina de la MOL este luata tot de la Rompetrol (asta o spun din surse sigure), probabil difera aditivul (o galeata la o cisterna).

Petrom, Eco Premium

:o fftopic: Ce benzinarii mai au benzina cu plumb? Pana acum stiu decat Rompetrol si Petrom.

Edit : Ce-i aia "Joe&Son"? :scarpin:

Edited by andrei_xxl

Nu mai exista benzina "cu plumb", cea care e vanduta acum sub numele de "cu plumb" este de fapt "fara plumb" aditivata. Mai au si la Lukoil. J&S este o benzinarie obscura de prin zone mai indepartate de capitala.

Mol - Tempo 95 - in general.

OMV Carrera 95 - rar.

Petrom 95 - tot rar.

Rompetrol Efix 95 - foarte rar.

Ultima dintre ele mi-a facut o impresie proasta, in ciuda opiniei generale ca e buna..

CEL MAI RELEVANT CLIP IN DOMENIU ( pe care l-am vazut ) deci terminati-va cu prostiile de bani aruncati pe geam !

http://www.youtube.com/watch?v=0QGCYLwTCGI

Asta daca ii credem pe ei si nu stiu de ce nu am face-o.

+ ca evident e irelevant ce benzina folosesti cand stai la coada in trafic. Si asta fara nici o analiza tehnica, ci numai e logica.

Hai sa zicem ca afara POATE pt placebo vostru e buna una mai ridicata octanic.

Eu am experimentat cam vre-o 10 tipuri ( marci / cifre ) si pot sa zic ca NU conteaza cifra octanica la ce timp scoate sau cum trage ci numai producatorul ( asa cum am mai descris prin alte posturi )

Edited by Cumnatu

Am bagat Carera de 95 de la un PetromV acum citeva zile si am fost putin surprins de reactia masinii. Mult mai sprintena, dar si mult mai flaminda (a sarit de la 13,2% la 15,4%) in conditiile in care, recunosc, am cam dat in ea ca la fasole, stimulat putin si de vioiciunea cu care raspundea ...

Dupa ce cu efix 95 am scos sub 8%, in conditiile in care am tras de ea mai tare, insa de la SV acasa am mers linistit- ma declar multumit de "noua" benzina.

Am pus ieri de la petrom- naspa- nu se mai infige. Am pus doar de 40 ron, urmand ca atunci cand merg in Piatra sa fac plinul cu efix. Observ ca in perioada cat tine reclama, benzina e f buna. E doar parerea mea?

Observ ca in perioada cat tine reclama, benzina e f buna. E doar parerea mea?

Si parerea mea despre Efix e in continuare buna. Cel putin masina mea merge bine (mai bine) cu Efix :scarpin:

... Observ ca in perioada cat tine reclama, benzina e f buna. E doar parerea mea?

Cred ca s-a prins si Patriciul, cat e reclama e coada la pompa si n-au timp aia sa fure.

Veriti-va insa de statiile "Partener". Benzina este de multe ori "adapata".

Eu am patit-o asta vara la Tuzla (am facut si plinul), au ras toti de mine cand am povestit. Ma rugam sa se termine. Nu s-a simtit in consum, dar s-a simtit in putere.

Am fost in Targ, dar am pus petrom, de putini bani, cu toate ca era si un partener rompetrol. O sg data am alimentat de acolo si nu mi-a placut cum s-a comportat masina. Deci ori petrom 95 ori efix (dar de la firma "horiginala", nu de la parteneri).

Aia de 98 era EVO? Mi se pare o diferenta prea mare de la Tempo95 la Tempo98. Apropo, cea de 95 in Galati era dimineata 3.92. :P