Alezz Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Vreau sa stiu si eu cum se duce cu aia de 35.000 plsssssssssssss . Link to comment
VAXXi Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 La Moeciu Revolutions am făcut plinul cu OMV de 95, prilej cu care aşteptând-o pe madam de la casă să-mi dea bonul, am observat foaia mică lipită sub geamul tejghelei (tot e bine, puteau s-o afişeze la vedere sub casa de marcat sau după bidoanele de ulei din raft). Toate benzinele de la OMV vin de la Rompetrol, în afară de cea de 100, unde la provenienţă este "OMV AG Austria". Restul Rompetrol. Benzina de 95 nu e de fapt "cu plumb", ci ceva aditivat/aranjat/mânărit ... impresia de mers nu pot să zic c-a fost senzaţională (parcă nu torcea aşa frumos în mers, dar mi s-a părut că prinde mai repede viteză ajungeam lejer la 140, deşi mergeam cu vânt puternic din faţă). O să fac plinul după aia la Lukoil şi compar. Deocamdată e clar pentru mine: Lukoil urmat de OMV. Link to comment
undoz Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 deci MOL-ul ia benzina de la Petrom si OMV-ul de la Rompetrol hmm pana la urma cine aduce benzina din afara? Link to comment
john Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 De obicei pun OMV 95, insa ultima data am pus de 500k de la o statie noua LukOil si mi se pare ca merge fff. naspa, parca nu trage la fel de bine si merge cam in şuturi In 2-3 zile o termin si o incerc si pe cea de la Rompetrol. Link to comment
VAXXi Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 pana la urma cine aduce benzina din afara? OMV şi MOL, dar doar cea cu CO 100. Link to comment
j0hnnymnem0nic Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 MOL. In Constanta pare sa fie o alegere buna (statia de la Tomis3, ca la aia de langa Doraly sunt cam nesimtiti). Am mai pus de la OMV (Boema) dar se simtea diferenta foarte clar. Asa ca deocamdata, de cand am luat-o i-am dat papica numai de la MOL (cu o singura exceptie, cum ziceam). Parerea mea! Link to comment
zoosy Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 (edited) acum 2 zile am facut plinul cu premium de la OMV-ul de pe calea Calarasi. sa mor eu, imi trepideaza ca draq la relanti si mai are putin si se opreste ("> inainte am pus de vreo 2-3 ori de cate 100-200.000 fara plumb 95 de la Lukoil de pe Mihai Bravu (primul cum vii dinspre Dristor spre Vacaresti ca sunt multe prin zona aia) si mi-a mers super misto... si eu care eram fan OMV Edited March 22, 2005 by zoosy Link to comment
Alinake Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Subscriu.. nu mai bag de la OMV .. pe langa relanti cu vibratii pronuntate, mi-a consumat si mai mult ca primul plin care a fost de la Lukoil. Acum (al 3-lea plin) este de la Petrom (m-am nimerit in Slobozia si nu aveam Lukoil decat prea departe). Sa vedem cum se comporta la consum, pentru ca la "confort" este ok... insa sper de acum incolo sa ii dau numai Lukoil... sunt buni rusii Link to comment
Tiku Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Votat MOL clar. Folosesc MOL 95, iar cînd am bani - 98 (staţiile Fundeni/Colentina/Berceni). De ruşi (care cicã ar fi acum mai mult americani) - respectiv LukOil - sã n-aud; am luat de douã ori megaţeapã, a treia oarã ar trebui sã fiu tîmpit sã mai pun de la ei... În ce priveşte Shell, ce mai avea p-aci altceva decît franşize, a cam fost cumpãrat de Mol... (pentru cine nu ştie deja: Shell announces sale of shares in Shell Romania SRL 23 Nov 2004 The Royal Dutch/Shell Group of Companies (Shell) and the MOL Group (MOL) have signed a Sale and Purchase Agreement for the sale of the shares in Shell Romania SRL, excluding Shell Gas Romania S.A. The divestment includes a network of 59 retail service stations geographically spread across Romania and the Aviation, Lubricants, Commercial and Marine businesses. The sale is subject to regulatory approval and completion is expected to take place early 2005.) Pe de altã parte, admit cã n-am folosit OMV niciodatã, dar de la amici şi vecini am auzit numai de rãu - chiar m-am mirat cînd am vãzut cît o apreciazã mulţi dintre voi Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Super Euro Luk 98 sax! Azi, in drum spre Focsani nu puteam sa scap de o dacie Break si de o Toyota Yaris. La 140 la ora amandoua accelerau la fel de bine ca mine. Ma intorc la Shell V power Euro 3 ca mi-a placut. Link to comment
NFS Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 MOL is the best! Parerea ta! Mie nu mi-a priit! Link to comment
remix Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Pana acum am mers cu OMV de 95 fara plumb. Am aflat apoi de la colegii de club ca masina mea stie si de benzina cu plumb si ca ar chiar mai buna pentru Ticozaur. Asa ca am pus MOL 95 cu plumb. Poate sunt eu subiectiv dar parca trage mai greu masinutza. As zice un minus de 10% performante si un plus de cam tot atata la zgomot motor. Revin, poate sunt eu subiectiv, dar asta e impresia mea. O sa incerc si un Lukoil cu plumb si un OMV cu plumb si va zic parerea mea finala. ca referinta am alimentat la MOL-ul de la BILLA Postavarului. Link to comment
Zetics Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Pana acum am mers cu OMV de 95 fara plumb. Am aflat apoi de la colegii de club ca masina mea stie si de benzina cu plumb si ca ar chiar mai buna pentru Ticozaur. ... <{POST_SNAPBACK}> Esti sigur ca al Tico nu e d-ala Euro I, si ca ar fi trebuit sa bagi doar fara plumb? Sa intelegem ca nu esti primul proprietar / utilizator? Link to comment
Alezz Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Am bagat Agip de 33mii litru cica adusa de afar' si vreau sa zic ca sigur ma voi intoarce la Petromu' euro 2 far pb . Link to comment
nicubarbu Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Pina saptamina trecuta am pus doar MOL. La un test pe computer s-a dovedit ca problemele semnalate de mine la motor (zgomot, lipsa putere, consum mare) se datoreaza unui CO de numai 82 (!!!) al benzinei din rezervor. Astazi am alimentat cu Shell Euro 3. Diferenta a inceput sa se simta dupa primul km. Masina (o Nubira) a capatat un demaraj care imi aminteste de vremea cind conduceam Tico. Probabil voi deveni fidel acestui tip de carburant. Ramine sa analizez consumul si eventual sa repet testul pe computer. Link to comment
remix Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Esti sigur ca al Tico nu e d-ala Euro I, si ca ar fi trebuit sa bagi doar fara plumb? Sa intelegem ca nu esti primul proprietar / utilizator? <{POST_SNAPBACK}> Da, nu sunt primul. Nu sunt sigur ce Tico e, e din 99, la benzinarie cand am cuparat rovineta d-aia mi-a zis ala ca e masina "non-Euro" si baietii de la club (Soran si Shenck) nu au gasit sonda lambda pe nicaieri. In plus gura de la rezervor nu e d-aia ingusta. Nu pot sa spun ca sunt sigur dar toate semnele indica faptul ca e fara catalizator. Link to comment
nicubarbu Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Abia din ian 2000 s-a produs Tico Euro. Deci cel din 99 este sigur Non-Euro. Link to comment
Vlad Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 si eu am revenit la shell v-power..si parca masina merje nmai bine decat cu omv Link to comment
cchrism Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Pina saptamina trecuta am pus doar MOL. La un test pe computer s-a dovedit ca problemele semnalate de mine la motor (zgomot, lipsa putere, consum mare) se datoreaza unui CO de numai 82 (!!!) al benzinei din rezervor. <{POST_SNAPBACK}> Hmmm... s-au prostit si astia. Am sesizat si eu la ultimul plin de la MOL o serie de trepidatii la relanti. Link to comment
Maniaku Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Orice da' nu Agip, am bagat odata ca eram pe vapori si e chiar langa blocul meu da' vreau sa va zic ca ziceai ca am trecut pe caruta, pe bune ziceai ca am schimbat masina nu benzina-e praf benzina de la Agip-m-am jurat ca nu mai calc pe la ei Link to comment
ticolino Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 daca zici ca erai pe vapori nu cumva ti-au ajuns mizerii din rezervor in sistem? daca alimentezi "pe vapori" si-ti face ca dorel nu e neaparat benzina (noua) proasta. gandeste-te ca pe fundul rezervorului se aduna si mizeriile si toata apa care a ajuns acolo prin diverse procedee. Link to comment
mario Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 OMV, Rompetrol si Petrom; in aceasta ordine, dar in special de la OMV. Link to comment
Vlad Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 astazi am pus de la rompetrol: superplus 98 fara plumb: 37400 rezultatul e unul placut:masina e klar merje mai bine Link to comment
Satori Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Cand te-am dat pe tine, din asta aveam. Parca. Link to comment
Recommended Posts