niki Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Petrom , rar Rompetrol si fff rar Luck Oil Link to comment
Myg Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 De o luna de zile doar Efix 95, dar teava de esapament este tot neagra si dupa un drum de 200 km. Link to comment
DGT Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Alimentez de 2 ani numai cu Efix 95,Rompetrol ,si am fost multumit de ea.Azi am lasat rezervorul sa se aprinda becul ,deci mai gol si am alimentat Alto101 tot de la Rompetrol.In afara de faptul ca am pus mai putina benzina de aceeasi bani n-am simtit nici o diferenta la cum trage masina ! Deci teapa? Link to comment
tolin Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Ai terminat benzina veche ? Ai dat un reset la ECM ? Link to comment
laurentziu83 Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 De o luna am trecut pe MOL. Merge super masina, consum 6.5% extraurban, 3 persoane, 95 in localitate, 120-130 in afara. probabil sub 9% urban. Cred ca raman pe asta. A, si am toba curata. Link to comment
DGT Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) Ai terminat benzina veche ? Ai dat un reset la ECM ? Sincer sa fiu nu! Si spre rusinea mea nici macar nu m-am gandit la asta! Benzina veche am terminat-o sau aproape fiindca se aprinsese becul la benz. Am bagat de 100ron,deci ce mai era s-a amestecat. Edited April 7, 2009 by tiboasca Link to comment
tolin Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Cand ti s-a aprins becul limita, n-ai terminat benzina veche. Link to comment
Miste_R Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) Eu mai nou merg dupa statii si nu neaparat dupa sortiment. Mi s-a intamplat deseori sa bag acelasi sortiment de la statii diferite din B si sa constat diferente de comportament. Cele mai bune rezultate la mersul masinii+consum le am cu benzina de 95 de la petromul din Baneasa(DN1) si mai e unu pe soseaua Oltenitei la iesirea spre Calarasi si cel din Chitila iesire spre Targoviste(desi ultimul miroase nasol rau) Deci petrom rullez in cazul meu. Cu Efix merge ok insa il papa in draci,cu Mol merege ok dar nu prea am statii in zonele pe care le bantui,Omv si Agip mi se par un moft iar Luk oil nu mi se pare deloc. Cu Alto101 o sa merg numai la mare,ca tot sunt pe drumul spre A2. Edited April 7, 2009 by Miste_R Link to comment
Julius Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Pana acum vreun an bagam benzina de 99 de la Petrom. Acum folosesc benzina de 95 tot de la ei la care adaug aditiv tot made in Petrom si o duc la 99 Mai rar pun de la OMW. In rest evit alti producatori. Din cate am inteles, carburantul de Petrom si cel OMW e acelasi (aceeasi Marie cu alta palarie). Link to comment
silviu4you2003 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Petrom 95 cu predilectie ca impart masina cu tata [si el pune numai petrom , deci tre sa ma dau dupa el, am auzit ca nu e bine sa tot schiumb benzina]! Pe dacia supernova puneam numai Rompetrol Efix ! fftopic: Ce inseamna sa resetezi ECM -ul? Link to comment
raresvintea Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 petrom 99+. macar cat va mai avea masinuta asta de trait sa manance numai lucruri bune. mesaj pt userul de dinainte: cauta pe forum! Nu mai omorati motorasele cu 95! puneti si voi 98 ca diferenta nu e mai mult de o bere, desigut fara alcool. e pacat de motorase mai ales cele mici! Link to comment
Tommy Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 silviu not 4 me 2014 Este Cautarea Milostiva? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=11700 Link to comment
DGT Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Rompetrol a inceput programul QProtek-t Advanced Quality Control.Dupa ce te inregistrezi la ei si ai probleme cu masina si sistemul de alimentare te despagubesc. www,qprotekt.ro. Link to comment
silviu4you2003 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 (edited) Ms tommy. nu ma pot abtine sa nu intreb de aiurea, is un tip foarte comunicatiiv si de aceea mai apar off-topicurile astea la mine Edited April 14, 2009 by tolin Daca ai probleme (cu abtinerea), te putem ajuta, avem pe stoc abtineri de 7 zile, de ex. Link to comment
Dr.L Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 (edited) revin cu inca o intrebare: dintre petrom 98 si omv 95 care e mai buna? ca azi am vazut ca omv nu are 98 si am bagat 100 ) Edited April 17, 2009 by Dr.L Link to comment
laurentziu83 Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Cea cu care merge masina ta cel mai bine. Link to comment
balanel Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 A incercat cineva Alto de la Rompetrol? Link to comment
VAXXi Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Da, eu. In afara de faptul ca e 4,5 lei litrul, numai de bine - se simte o semnificativa diferenta fata de aia de 95 de la Rompetrol/Mol/Lukoil. Link to comment
Satori Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 A incercat cineva Alto de la Rompetrol? Consum mai mare decat cu 99 de la Petrom. Diferente insensizabile, daca exista, in comportament. Asta cu motorul, care chiar beneficiaza de avantajele CO ridicate. Petromul din Baneasa este si pentru mine benzinaria preferata. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 De curand am trecut si eu pe Rompetrol 95Efix dupa ce mult timp am mers pe cei de la LukOil 95. Masina merge mult mai rotund si trage mai bine cu cea de la Rompetrol. Link to comment
Salex Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 De 2 luni am constatat si eu un comportament ciudat la Luk'95. Am facut teste comparative alimentind exclusiv de la Petrom si Luk, de fiecare data de la aceleasi statii. Cu Petrom'95 motorul merge rotund, trage bine, consumul este OK. Cu Luk'95 relantiul este extrem de instabil, fluctueaza ca la balamuc si se simt detonatii aiurea. Fara nici o alta modificare, odata cu golirea rezervorului si plin facut cu Petrom, functionarea redevine normala. Link to comment
tudor2402popescu Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Mai nou, am trecut pe PetromV / OMV. Benzina foarte buna. Din punctul meu de vedere MOL si PetromV/OMV sunt cele mai bune. Eu bag CO95 , am bagat si CO98 si nu s-a simtit nici o diferenta in comportament , ci doar la portofel. Am bagat o singura data de la LUK OIL si benzina aia avea un miros tare ciudat , la fel de ciudat mirosea si gazul de esapament ( un miros greu ). Am pus si de la Agip , deoarece trebuia sa bag urgent benzina si alta benzinarie in apropiere chiar nu mai era, insa nu ma fac "client" la agip deoarece benzinariile lor sunt prea putine la numar. OMVul de la care alimentez este cel din Pipera. Mai alimentez si de la Petrom Baneasa. Link to comment
Razv Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 A incercat cineva Alto de la Rompetrol? Am trecut si eu la Alto 101 ( sunt la al 4'lea plin ) ... Se simte ca trage ceva mai bine ( la turatii joase - ~2000 - ~3000 ) si merge mai rotund dar a crescut si consumul ( probabil si ca ma "dau" mai mult la ea). Link to comment
Tommy Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 ... Se simte ca trage ceva mai bine Mai bine decat cu ce alta/e benzina/e? Link to comment
Doru_Neo Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 In general pun de la petron de 95. Cel mai bine merge cu benzina de la rompetrol dar nu am peste tot statii peunde ma duc eu. Link to comment
Recommended Posts