lascarica Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Si alea care sint noneuro? Link to comment
TLGTLC Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 De cand astia de la Lukoil au constatat ca le tot scade cota de piata, baga si ei carburanti mai buni! Pana cand? Nu se stie! Link to comment
tolin Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 ... sunt masini cu sute de mii de km si vechi de ani de zile la care nu s-a operat niciodata aceasta resetare si merg bine-mersi. Cand li s-a deconectat o borna de la baterie, cand s-a inlocuit o siguranta din amonte sau cand li s-a sters erorile din ECM, vrand-nevrand, s-a resetat. Link to comment
VAXXi Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Începând cu 1 ianuarie, şoferii din toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene vor beneficia de noi sortimente de benzină şi motorină. Lista e atasata. Chevrolet si Daewoo nici nu-s pe lista 20101108_e10_compatibility_30722400.pdf Link to comment
Hassel Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Deci, atentie cu injectia directa de benzina, non-turbo. Si sunt unii care inca insista cu treaba asta ) O sa apara in lista si GM Daewoo ...si Chevy. Deocamdata in lista sunt doar mebrii ACEA si JAMA. GMDAT e in KAMA (Korea Automobile Manufacturers Association) , iar Chevy in AIAG. Link to comment
DGT Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Daca majoritatea parcului este "cleared for use" ,la ce dreaq o mai produc? Link to comment
cristidavid Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Eu pun benzina numai de la Petrom si numai de 95. Din cand in cand mai pun un aditiv care inlocuieste plumbul! Am pus un timp benzina Efix de la Rompetrol dar m-am lamurit pana la urma! Raman pe Petrom. Masina e Cielo GLE 96, noneuro Link to comment
tolin Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Nu ne spui si noua ce te-a lamurit, sa nu mai punem ? Link to comment
korydon Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Folosesc numai Petrom CO 95 din motive de economie si masina merge bine. Alimentez numai de la o singura statie in care am incredere. Edited November 12, 2010 by korydon Link to comment
Yaz Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 De ceva vreme am trecut la motorina de la Lukoil, masina merge mult mai bine decat cu cea de la Petrom. Link to comment
cristidavid Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Tolin, am inceput sa pun benzina Efix cand aparuse reclama la tv cu asta. Am facut mai multe plinuri de benzina, insa nu-mi placea cu merge motorul. N-as putea sa spun ca ceva anume facea sa nu mearga motorul rotund, insa statistic, am zis, dupa cateva plinuri sa ma intorc la benzina de 95 de la petrom. De alte cateva ori am facut plinul si cu 99+, dar pe aia o consuma foarte rapid. Asa ca merg pe 95 premium si mai torn din cand in cand un aditiv care inlocuieste plumbul (o cantitate la nr.de litri de benzina) . Am un consum de 9-10 in oras si 6 afara. Nu am GPL. Link to comment
mitosu Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 de la inceput cu omv carera 95 ,ca i-a placut si cateva alimentari de la rompetrol cu efix 95 si mol 95 de care s-a saturat . Link to comment
cristics Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 De cand am luat masina, a mers numai cu Efix95 (aprox 50000km), doar de 3 ori am bagat de la Petrom si o data de la Mol, ambele de 95. Nu am avut probleme de nici un fel. Link to comment
laurentziu83 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Efix 95. Imi place modul "electric" in care se misca masina. Ii lipseste insa zvacul pe care il avea cu Mol in regim de putere maxima, dar momentan nu ma intereseaza acest aspect. Link to comment
mitosu Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 cine poate sa ne spuna sau sa ne linisteasca, despre noul tip de benzina cu continut ridicat de etanol E10 . dupa cum se stie de la 1 ianuarie, la pompa, se va alimenta numai cu acest tip de benzina,care se pare ca va fi daunatoare pentru unele motoare de conceptie mai veche si pentru traseul de alimentare. nu se recomanda pastrarea unei cantitati mari de carburant in rezervoare ,cam in 3 luni se deterioreaza si poate strica chiar motorul. va fi afectat motorul matizului? dupa ce ca s-a scumpit mai e si proasta benzina asta. Link to comment
Johnny_L Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 De aproape un an de cand am masina numai Petrom 95. Mi s-a aprins MIL check acum 2 saptamani. <- Problema era intre volan si scaunul soferului . <- Rezolvare: Schimbat modul de mers (mers mai turat schimbat vitezele la 3500), MIL s-a stins si s-o tina tot asa. De asemenea am schimbat statia de alimentare cu alta mai mare si mai circulata. In continuare numai Petrom 95. Link to comment
cos22tm Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 carrera 95 , cateodata topPremium 99+ sau Alto101 cand i dau talpa nu-mi place cum merge cu MOL 95,98 sau Lukoil Link to comment
VAXXi Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ce ne vând benzinarii: Cantitate mare de apă în motorină şi impurităţi mecanice în benzină – analiză a Protecţiei Consumatorului Din pacate ANPC nu este de acord sa faca publice numele benzinariilor amendate. Ha-ha. Link to comment
calinjack Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 de 4 ani doar mol.o data petrom si o data efix.in perioada cand eram in garantie si faceam o revizie am asistat la un defect al altei masini care avea cceva probleme .meseriasul (super pregatiti astia de la fostul daewoo)i-a spus omului ca problema vine de la benzina folosita adica petrom si i-a recomandat omului mol sau efix ca cica protejeaza mai bine injectoarele.eu nu stiu cum merge de bine cu alte benzine dar de cand o am bag numai mol si sunt multumit de putere si consum (de manual).cand era benzina mai ieftina am facut un drum pana in ungaria si inapoi doar cu mol 98.s-a comportat excelent Link to comment
d_shiznyt Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Eu de exemplu de 2 ani fac plinul numai de la LukOil, si as vrea sa schimb. Link to comment
mitosu Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 de un timp de la lukoil ,mai ales in weeknd si merge bine.am mai alimentat si inainte tot fara probleme. Link to comment
W1sher Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 (edited) Eu de obicei bag efix 95.Daca as incepe sa bag o perioada benzina cu cifra octanica mai mare cum ar fi omv100 sau alto 101,ar putea afecta cumva motorul? Am incercat eu alto 101 pe matizul meu euro3 si la cateva sute de metri de benzinarie, cu pedala in podea a inceput sa " sughita" , s-a aprins becul de avarie la motor si mesajul CHECK Cu siguranta nu imi mai rasfat masina cu altcva superior lui 99 Edited September 8, 2011 by W1sher Link to comment
tolin Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Ce semnificatie are asta pentru altii ? Zero ! Link to comment
vladaudio Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 De trei ani Lukoil 98, regim urban. Acum 1 an, plecand spre Pitesti(unul din putinele drumuri extraurbane), am alimentat la Petrom, iesirea spre autostrada, cu 95. Am facut plinul, peste circa 10 litri de Lukoil 98 ramasi in rezervor. Aproape de jumatatea autostrazii nu mai aveam toti caii in motor. Dupa ce m-am intors, mers in Bucuresti vreo 2 zile cu cai putini, s-a aprins "check". Computerul a constatat defectiune la sonda lambda. Resetat defectul, revenit caii cu aceeasi benzina Petrom. De atunci n-am mai alimentat decat Luk 98 si n-am mai avut probleme. Pareri ? Link to comment
Recommended Posts