Jump to content

Intalnire Bucuresti

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am ajuns si eu pe la ora 19:20 , m-am invartit prin parcarile alea dar nu v-am vazut :( ! Sau nu am cautat unde trebuie! Poate imi spuneti si mie mai exact unde este locatia asta misterioasa unde ve intalniti :-?

La ora aia nu-s prea multi de-ai nostri prin zona. Nu stiu daca ajunsese Alezzu... Pe la 8 apare multimea de obicei...

Nu mai cita postul anterior.

Edited by ileana
Am ajuns si eu pe la ora 19:20 , m-am invartit prin parcarile alea dar nu v-am vazut :( ! Sau nu am cautat unde trebuie! Poate imi spuneti si mie mai exact unde este locatia asta misterioasa unde ve intalniti :-?

Fata dinspre parc a salii polivalente. Spre lacuri, spre aleea principala din Tineretului.

Ma bucur ca v-a placut tortul! Pt cei care nu s-au saturat sau n-au mai apucat, ma revansez data viitoare ;)
Tu mai adu ca fu bun rau! Yummy! :D Edited by Vijelia

Da, super bun tortul. Traiasca bunica!!!

Iar referitor la cei care au venit mai tarziu (ca mine - eu am aparut pe la 22) - daca nu suntem in cronica lui Obi care s-a dus frumusel la culcare devreme, asta nu inseamna ca nu venim :D .

Vijelia, mai usurel cu dulciurile ca strici silueta :D

De ce, draga? Ma cam zboara varu' lui Kyrill pe afara... Hai sa-ti arat ce e pe biroul meu in acest moment. post-3742-1170085210_thumb.jpg

Acum vreo juma' de ora erau mai multe, dar m-am intors cam hamesita de la examen si le-am dat gata. :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...