Just Me Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Salutare tuturor , Am facut cunostinta anul trecut prin toamna cu o groapa criminala la intrare in Sinaia si ambele jenti pe stanga au fost serios avariate .Mers la vulcanizare , indreptate cu ,,simt de raspundere '' din ciocan .Stanga spate nu-mi mai face probleme insa stg fata e catastrofa .Cauciucul nu are nimic insa trebuie sa-i fac presiunea o data la max 2 zile si m-a disperat. Intrebare : stie cineva o vulcanizare buna , care sa roluiasca jenti de tabla-ieftin si bine (daca se poate asa ceva in Rom ?? ) . Merci Link to comment
alexmohora Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Te-ai gândit şi la varianta să schimbi janta cu una nouă? Nu cred că te va falimenta... Oricum. Pe Calea Dudeşti, cum vii dinspre McDonalds-ul de la Dristor, pe dreapta este un service roţi. Eu mi-am îndreptat acolo jante de aliaj şi se pricep (dar erau puţin strâmbe). AutoSoft se numeşte. Baftă! Link to comment
Just Me Posted January 22, 2007 Author Share Posted January 22, 2007 (edited) Multumesc , cred ca-l stiu si am sa-mi fac timp sa trec pe acolo .Daca te intreb si de-o aproximatie de pret ma injuri? . Nu prea as vrea sa iau o janta noua , cand ma asteapta amortizoare spate -deosebit de urgent , ulei cutie de viteze-urgent si cred din ce am citit pe forumurile de aici o posibila problema cu valva PCV , dar nu garantez. PS janta noua din tabla neagra are idee cineva cat ar putea fii? Edited January 22, 2007 by tolin Link to comment
Recommended Posts