silviustel Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Salutare tuturor! Am urmatoarea problema: in urma cu cateva luni am schimbat jantele de tabla stock de la masina cu unele din aliaj. Prezoanele pe care le-am luat impreuna cu jantele, desi pareau calitative, deja au ruginit si sunt dintr-un material moale, de proasta calitate (un prezon s-a stricat cand mi l-au desfacut la revizie). Intrebarea mea este, mai ales pt cei cu nubira CDX sau noul Cielo EXE Plus, daca jantele de aliaj cu care vine masina din fabrica au prezoane speciale, mai rotunjite, sau tot ca cele cu care vine masina cu jante de tabla, pt. ca m-am gandit sa caut un set de prezoane de CDX, in cazul in care sunt compatibile cu jantele mele. Multumesc anticipat pt raspunsuri. Link to comment
Mircea Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Sunt piulite, nu prezoane Sunt diferite. Sunt cromate si inchise la capat. Link to comment
silviustel Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 Merci mult pt reply @Mircea. Este posibil sa gasesc pe la magazinele de piese? Imi poate recomanda cineva un loc unde gasesc? Link to comment
andreib Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 EU am gasit la Autodaewoo, dar nu am luat decat una care se stricase. Sincer, nu merita efortul si cheltuiala alte piulite iar cel mai bun antifurt este Casco. Link to comment
silviustel Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 De acord, oricum le am asigurate, insa problema este ca au ruginit si arata foarte urat si in plus mi-e teama ca se vor intepeni din cauza ruginei si vor pata si jantele. Plus ca sunt moi si daca fac vreo pana pe camp si nu se desface m-am parlit... Link to comment
andreib Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Pai pune piulitele originale inapoi, ca alea nu ruginesc deloc. Link to comment
Sharpe Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Fii foarte atent pt ca piulitele originale pt jantele de aliaj de pe CDX nu se potrivesc decat la acele jante. Iti spun din experienta. Daca vrei un set de piulite pt jante de aliaj aftermarket iti recomand sa te duci pe Bdul Ion Mihalache( fost 1 Mai) la C&C. Pretul e in jur de 11 euro/set. Link to comment
andreib Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Eu jantele de aluminiu le am in piulitele default si stau foarte bine (comparat conul piulitelor cu al prezoanelor primite odata cu jantele). Link to comment
silviustel Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 Din pacate prezoanele originale le-am dat o data cu jantele de tabla, pt ca respectivul le punea pt iarna si nu avea decat prezoane pt jantele de aliaj. Oricum in ultima instanta iau un set nou de prezoane stock. @Sharpe: 11 euro setul de 4 bucati sau de 16 pt toate rotile? Link to comment
Mircea Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Uite si poze cu piulita buclucasa. Link to comment
Recommended Posts