Jump to content

Diferente Intre Premium Si Full?

NYD

Recommended Posts

Salutare. sunt pe punctul de a cumpara un chevrolet aveo.m-am gandit la penultimul model, Premium.

vreau sa stiu si eu, la astepctul interior, care este diferenta dintre acesta si modelul full.?

adica ma refer daca are dungile acelea de ornament de pe bord argintii, si daca are chetiile de deskis usa din interior cromate, ca am vazut a modelul full are. sau poate aveti careva o poza cu interiorul acestui model. si am inteles ca este o diferenta si la chestia cu climatronicul...

multumesc.

Foloseste majusculele acolo unde sunt obligatorii. Nu ne mai suspecta ca n-am putea citi.

Edited by tolin

Salutare ... cred ca glumesti.

GM nu ofera un model "full" pentru Aveo ... La Aveo 5u "Premium" e varianta cea mai dotata, iar la modelele 3u si 4u mai e varianta "Platinium" ... Intre ele este multe diferente chiar si la "astepctul interior", la "chetiile de deskis usa", la "chestia cu climatronicul", etc ...

Bine ca macar nu te intereseaza "chestia cu cutia de viteze" ci doar "dungile acelea de ornament de pe bord argintii"

Ca sa raman in acelas stil, pe www.chevrolet.ro ai si poze cu interiorul acestui model (eu am doar poze cu interiorul vazut din exterior)

Apropos, in ce limba ai scris ?

Later edit : scuze, acum am vazut profilul tau; poate sunt termeni tehnici din cartea Loganului ...

Edited by kaloman

Pe langa lipsa climatronicului si'a airbagurilor laterale mai sunt alte diferentze intre premium si platinium ?o.O

alx: Folosirea limbajului IRC NU este permisa pe acest forum. Citeste REGULAMENTUL!

Scuzati-mi vocabularul, nu este din cauza ca am logan...am avut, dar l-am vandut, si tocmai de-asta ma gandeam la un aveo si vroiam si eu sa stiu de la cei care aveti , care ar fi diferentele interioare. Eu ma refeream la aveo modelul in 4 usi berlina.