Cocolino Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 (edited) Azi am mers cu o alta masina in spatele Matizului meu. M-am cam speriat cand am vazut ca din teva de esapament sunt aruncate picaturi de apa, cateodata chiar un firicel de lichid. Este ceva normal? M-am mai uitat apoi si am vazut acelasi lucru si la alt Matiz, dar parca n asa mult. este cazul sa merg la service? Ce este acel lichid? Ulei nu pare a fi (oricum nivelul nu a scazut, apa, nu vad de unde ar putea fi, iar daza este benzina este grav, probabil justifica consumul urban destul de mare (8,5-9%). Edited January 25, 2007 by Cocolino Link to comment
tolin Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 E apa si e mai mult decat normal. Din CxHx si aer, in cel mai bun caz, rezulta H2O si CO2. Din pacate, mai rezulta CO si HC si NOx. Link to comment
Cocolino Posted January 25, 2007 Author Share Posted January 25, 2007 Mai concret poti sa-mi zici? E de mers la service sau nu? Link to comment
andreib Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Pai ti-a zis ca e normal. Daca vrei te poti duce in service sa rada mecanicii de tine . Link to comment
luciano Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Nu mai radeti de el! Omule pune-i un PET din ala de capy la esapament , lega-l cu o sarma si strange-ti benzina ca-i scumpa. Mai curge si apa dar o separi tu. Link to comment
Lucian M Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Cand a luat tata masina, curge apa pe teava de ziceai ca-i dush. La mine nu stiu cum o fi, insa daca stau ceva vreme pe loc, sub teava se face umezeala. Cum a spus si Maestrul, nu e ceva anormal. Link to comment
Recommended Posts