addtonny Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Eu mi-am cumparat si sa stii ca sunt mai satisfacut cum lumineaza cele clare. Din pacate nu am mai vazut in alta parte de vanzare faruri clare decat pe RXM. Link to comment
banzay Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Pretul e cel afisat pe site nu? ies 2 mil/set, impreuna cu semnalizarile... Mi se pare ok... acum sa vedem daca au si pe stoc si vor si tine macar 1 an Link to comment
addtonny Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Pretul e cel afisat pe site nu? ies 2 mil/set, impreuna cu semnalizarile... Mi se pare ok... acum sa vedem daca au si pe stoc si vor si tine macar 1 an Te duce la 250 ron cu transport. Eu zic ca te tine mai mult acum depinde ce noroc ai Link to comment
banzay Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Pentru ca s-a tot vorbit de alte faruri si semnalizari, propun o tema noua si pentru alte semnalizarile pe aripi. Am gasit pe un site (autokarma.ro) semnalizari albe pentru opel astra f (astea am inteles ca se potrivesc). Asadar daca mai gasiti site-uri sau stiti de unde se mai gasesc si alte modele, probabil ca e ok sa se posteze tot aici nu? Link to comment
RaZVaN_17 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Si mai are cineva faruri clare pentru cielo, pentru ca pe RXM nu mai au??? Daca are cineva un PM si mie va rog, vreau si eu o pereche neaparat! Link to comment
nato99 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 (edited) Buna seara am o intrebare daca cineva a desfacut sticla de la faruri ca ma gandeam sa imi pun angel eye si sa lipesc oglinda de la farul din dreapta si ma tem sa nu am asa mari probleme incat sa se sparga sticla Edited May 5, 2010 by nato99 Link to comment
banzay Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Din ce le faci ca sa nu se topeasca? Si cum le prinzi? La asta ar trebui sa te gandesti. Sticla o scoti relativ usor, cu un feon industrial sau cu bagi farul la cuptor 1minut si jumatate (pe bune!) Link to comment
andreiorga Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Dar faruri cu sticla clara se mai gasesc pe undeva ? si`a mai cumparat cineva ? Link to comment
banzay Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Nu se mai gasesc de nici un fel. Sau cel putin eu nu am mai gasit. RXM nu mai are si nu stiu daca mai aduce si in alte parti nu stiu. Modelul asta cu lupa oricum era si mai rar. Link to comment
nato99 Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 angel eye-urile sunt de sticla speciala am dat 100ron pe 2 si are sistem ciudat de prindere ii special pentru cielo, ala mi lea adus din Germania a spus sa a vazut sa are prindere pe glinda din far o sa fav saptamana care vine o sa postez poze daca reusesc Link to comment
Am2peu Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 [Eu mi-am facut singur deocamdata un proiector mai am sa il fac si pe celalalt si o sa trec si la faruru am schimbat geam struat cu geam din Macrolon anti UV a iesit destul de frumos cand o sa il fac si pe celelalt adica luni o sa postez poze si tot asa pana fac tot multa bafta va dosresc si spor la modificat Link to comment
aleccs26 Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 se mai gaseste sticla clara ?> Link to comment
Geo_ZGA Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 vezi pe plexiart (sau plexi-art).ro, suna-l pe om Link to comment
Recommended Posts