ToPser Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 >- Are de gand sa vina cineva azi ? eu am drum in constanta si o sa trec pe la Cafenea pe la 3... l-am sunat de Ga^Dele si a zis ca vine... restu ??? Link to comment
paul_marines Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Topser te rog sa ma crezi ca as fi venit cu placere insa sunt 4773 km pana la locul comiterii. Salutare tuturor si mai ales va rog sa-mi permite-ti sa-i prezint Topserului avionul meu. Avion dotat cu monitorizare GPS pentru over speeding si amenda la salariu din fluturas. S"> Bine ca nu s-a inventat si pe la noi, insa cine stie poate urmatoarele generatii de masini. Link to comment
Satori Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Aia e antena sau antiaeriana camuflata???! Link to comment
ToPser Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 Multumesc Hunter, macar tu ai fost cu gandul la intalnire, eu am venit de la 45 de km dar prietenii nostri constanteni nu prea s-au inghesuit (unii au circumstante atenuante ) ! Rusinicaaaaa !!!! Link to comment
dreamlike Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Adevarul e ca slaba miscare prin comunitatea dwc (gmc) din Constanta de la o vreme incoace . Dar, o sa ne intram noi in normal ... Link to comment
paul_marines Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Aia e antena sau ..???! Da este adaptorul de antena de la statia HF. Asigura comunicatia la cca 1000 km daca e folosita de un operator iscusit. Daca nu, se pot folosi celularele... Link to comment
Recommended Posts