Jump to content

Un nou joc tiganesc!

panzer

Recommended Posts

In copilarie, pe vremea lu' ceasca mi-a luat mama un trenulet chinezesc de jucarie cu vreo cateva sute de lei. "Am luat banii de la joc!" Bucurie mare, tumbe, pupici, si fugutza dupa baterii (functiona cu 6 baterii r20)...

Acum e disponibila aceeasi schema cu masini. De site-ul aista am dat in "Adevarul" de azi.

Voi ce parere aveti? Un nou Caritas sau o noua banca populara?

Discutia Leasing vs Credit a fost intoarsa pe toate partile. In conditiile de azi la banca/leasing platesti 16% la sold in euro + 2(sau 3)% pe an administrare. De aceea am preferat perioade mai scurte de creditare.

In cazul acesta spun ei dobanda e 0%, apare insa numai comisionul de 3%. Si bineinteles riscul sa nu-ti vina randul niciodata in 7 ani!??! :P

Sunt legale astfel de cooperative de credit?

Mie imi place reclama din ziar de la autosistemplus: inainte aveau o solenza, iar de cateva luni au poza aia cu loganul photoshop in AM&S (VW Bora). :lol: :lol: :lol: Foaaarte serios!

Inca nu am auzit de cineva care sa ia masina de acolo... si nici conditiile lor nu sunt clare, ca pe sait parca nu e mare lucru... stie cineva mai multe?

Banii acumulati in acest mod servesc pentru achizitionarea autoturismelor pentru o parte din participanti.
:roll:

Ordinea de primire a autoturismelor se stabileste prin Actele de Atribuire, intruniri lunare cu caracter public.
:shock:

Tufa%20Gheorghe.jpg

Cum vine asta atribuire prin licitatie, extragere, punctatie? Ce fac astia?

Am un amic ce si-a luat un Mondeo SH prin sistemul asta (nu stiu daca tot cu cei de mai sus sau altii). Eu nu m-as complica cu sistemul ala, banuiesc ceva costuri ascunse + manareli interne...

Am citit in Adevarul de azi editia online unde era articol: ceva de genul "3% dobanda pt masina"... dupaamiaza am vazut ca au si reclama in Libertatea ...

Cum adica pt "o parte"... cealalta parte nu isi ia masina?!?!

oameni buni, este un sistem piramidal in cel mai pur mod!

am un prieten care shi'a luat asha solentza, tot de la ashtia..

intaietatea pe listele alea de achizitzie se face in functzie de marimea avansului dat.

asta a dat aproape 4mii din 6mii cat a fost mashina shi a luat'o intr'o luna..

itzi dai seama daca dai o citirica acolo, un 1000euro sa zicem?? pai iese din fabricatzie pana "itzi vine randul"..

ps: parca shtiam ca sistemele astea piramidale au fost scoase in afara legii.. :roll:

sau..nu??

eu era sa ma prajesc cu ei, am vrut sa-l iau pe Maty de la ei, numai ca pina sa fac eu vreun act s-a tzepuit o cunoshtintza de-a mea si a dat semnalu' de alarma. I-a dat si la televizr de citeva ori... Implica o tragere la sorti... minareala mare ce mai tura-vura